• Uto. svi 18th, 2021

ELECTRICITY SAVING BOX uštedjeti struju: recenzije, cijena, gdje kupiti

ByLucija Pretić

lis 11, 2018
[Ukupno:    Prosjek: /5]

Pretraživanje Struja Spremanje Box prilozi za ekonomičnu potrošnju esuplementtrike čime bi se smanjila komunalnu naknadu za svjetla.

To znači uštedu esuplementtrične energije Struja Spremanje Box

Iz godine u godinu naknada povećava sve više i više. samo čovječanstvo, kako bi se olakšao život poprima nove gadgete koje pomažu bez trošenja mnogo vremena, truda raditi svakodnevne stvari: čiste, kuhati, napraviti rublja. Čak i običan dom je teško bez aparata kao što su televizija, računala, video igre. Cijeli naš život zasniva se na uobičajenoj uporabi. S višim cijenama, mnogi su u potrazi za smanjenje komunalnih troškova. Sada na prodaju postoje posebni za izum esuplementtrične energije za uštedu esuplementtrične energije Saving Box.

Posebnost njegovog utjecaja temelji se na smanjenju esuplementtrične struje. Mjerač povećava manje kilovata uz korištenje posebnih uređaja. Uređaj je proizveden u skladu s njemačkim tehnologije. Srećom, to ne utječe na njegovu cijenu, kao jamstvo za dugi vijek trajanja.

Već u mnogim zemljama Europe, uz pomoć jedni od drugih snižava electrostate 30%. Ako je teret velik, doigravanje će biti brzo samo nekoliko mjeseci bi bilo dovoljno.

Izgled

Uređaj je plastična kutija pravokutni siva & mdash; Crna boja. Na prednjoj strani nalaze se LED diode koje označavaju načine. S druge strane je standardni utikač. I na stražnjoj strani je opis tehničkog podataka:

 • napona od 90 do 250 V,
 • Frekvencija 50 do 60 Hz,
 • opterećenja maksimalno 15 000 W

Specifikacije

ušteda od korištenja esuplementtrične energije Saving Box ovisi o korištenoj tehnici. Proizvođači tvrde:

 • Tijekom rada snažnih esuplementtričnih aparata: perilica rublja, računalo, sušilo za kosu, klima-uređaj, ekonomično omogućuje smanjenje troškova za najam do 50%;
 • Upotreba esuplementtričnim štednjakom, željeza, mikrovalne pećnice, plazme, željeti dodati topline dolazi kod 45% uštedu esuplementtrične energije;
 • Upotreba hladnjaka, esuplementtromotor kotla postaje jeftinija od 40%;
 • Kettle, aparat za kavu, toster, svjetlo potrošnja žarulja je smanjena na 35%;
 • Alati kao što su: bušilica, čekić bušilica, slagalice, kružna ploča koristi s korist minus 30% troškova.
 • vlažnost mora biti veći od 85%. Stoga kada, sauna, bazen nije prikladan za njegovu vezu.
 • jedan instrument biti više nego dovoljno za jedan stan. Dobro podnosi napon od 5 do 19 kW. Ukupna težina uređaja sa pakiranje 170 g, bez njega & mdash; 125 g Način: 12 x 7 x 4 cm jamstvo traje godinu dana nakon kupnje.
Posebni zahtjevi za esuplementtrične naprave Struja Spremanje kutija ne treba. To se uklapa standardnu ​​mrežu. Ako je teret prelazi normu za jedan uređaj, trebali kupiti nekoliko.

Kako to radi

Struja Spremanje Box jednostavan za korištenje. Dovoljno je spojiti na esuplementtričnu utičnicu kao bilo koje opreme. Princip njegovog djelovanja se sastoji u filtriranju esuplementtrične propulzije mase. Kao što se sjećate iz fizike, energija se dijeli na radne i jalove. Aktivno potreba za kvalitetnom dugoročnu izvedbu esuplementtrotehnike u svakodnevnom životu. S druge strane, bez izlaza, kreće preko žica bez uporabe. Prema riječima stručnjaka, zbog toga, trenutno se povećava potrošnja, povećana dodatni esuplementtrični tlak, postoje opasni za ljude esuplementtromagnetskog zračenja.

Preporučiti  Cardio Well posebna cijena

Uloga gospodarstva da to pomaže da biste ga uklonili electrojet zemlju iz struje. Nakon toga, to je niža potrošač esuplementtrične struje. Oprema zahtijeva manje esuplementtrične. Tako je smanjena potrošnja na javne usluge.

Prema proizvođačima, specialdevice:

 • Dijelovi struju za radne i jalove. Potonji korov van, što je aktivni. Trebate energija se sprema i odlazi na obradu.
 • Efektivno usmjerava energomachine, distribuira ih ravnomjerno, sprečavanje hranu. mreže od prenapona.
 • Ne vara brojač & mdash; ekonomski radovi na takav način da ne ometaju rad pulta. To ne utječe na brojeve, a ne ih vraća, tako da možete biti sigurni u njegovu zakonitost.
 • ima visoku učinkovitost, što je potvrđeno znanstveno provođenjem posebne studije i ispitivanja. Prema riječima stručnjaka, čak i na vlastitu stvarno učiniti neki od njih provjeriti kvalitetu svojih postupaka.
 • Pozitivan učinak na aparatima, koji se proteže njihov životni vijek. Ona štiti opremu od štetnih utjecaja electrojet snage.
 • esuplementtrični mehanizam, a transakcija sama zrače esuplementtrično polje, koje je loše za živim bićima. Izum ove uklanja štetne esuplementtromagnetsko zračenje.
 • dodatno štiti rešetku od atmosferskog val, pretvarajući electrojet energiju kao neophodan aktivan.
 • Esuplementtrični tok je normaliziran zbog djelovanja uređaja za uštedu energije. Usovershenstvuetsya struktura esuplementtropotok. Smanjena razina gubitka esuplementtrične rada za otpor, sprečavanje nagle promjene ju u mrežu.
 • Zahvaljujući poboljšanju kvalitete electromass, struja je više stabilno i ravnomjerno. Nema dodatnog pregrijavanja, vibracije, buka.
 • Ova kupnja plaća za sebe nakon dva mjeseca korištenja. Točnijeg ovise o intenzitetu mreže. Veći je, brže će se isplatiti.
 • Upotreba izuma ne samo da omogućuje potrošiti manje, ali da bi se uređaji u ispravnom stanju za dugo vremena. Da bi se zaštitili od štetnih zračenja.
Preporučiti  Ulysse Nardin Classic. - muški sat: recenzije, cijena, gdje kupiti

Značajke

Jednostavan je za korištenje omogućuje napora da svakoj osobi da ga koriste u svom stanu ili u zemlji. Spojite ga po mogućnosti do najbliže metara utičnicu, tako da pokrivaju najviše moći.

To se smatra apsolutno legalno, jer to nije u suprotnosti s javnim interesom.

Uređaj za esuplementtričnu energiju štedi kutija ne utječe na šalter, uzima ne figure nazad, ne prestaje.

Sve tehničke opreme u kući, stan, ured radi zbog magnetskih polja koje se javljaju u mrežu. Bilo aparati za vrijeme njihovog rada čine induktivno opterećenje. Induktivitet ne mijenja struje. Kada prolazi kroz struje opterećenja, fazni pomak struje i electroprecizia. To sugerira da u mreži ima electrojet energiju, ne nosi mnogo dobra. To samo stvara beskoristan magnetsko polje induktivne electroprecizia. Protok neželjene energije kroz žice stvara dodatnu toplinu i dodatne esuplementtrične gubitke. Potrošači plaćaju stvarnu potrošnju esuplementtrične energije i gotovo isto toliko platiti za dodatne gubitke. Zadatak gospodarstava za smanjenje jalove struje u distribuciji. mreže i ukloniti nepotrebne troškove esuplementtrične energije.

Uređaj za uštedu energije mogu se podijeliti u 5 konvencionalnih jedinica. Svaki modul je povezana s drugim. Iz njihove glatke djelovanja ovisi o snižavanju potrošnje energije.

Glavni blokovi (modula):

 • Upravitelj & mdash; njegov posao je za distribuciju napona ravnomjerno, kako bi se uklonili esuplementtro energije, s dijelom ga promijeniti u aktivan. Tako se smanjuje potrošnja struje.
 • Zaštitna & mdash; odgovoran za sigurnost esuplementtričnih aparata u slučaju naglog porasta mreže ili udara groma. Dakle, nema potrebe za kupnju posebne štite esuplementtrične uređaje.
 • Filter aktivno uklanja harmoničke struje, razina izobličenja signala. Zbog ove sposobnosti su aparati u kući će trajati duže.
 • Modul ispravljanje kosinus “Phi” . Njegova suština je u više sile. Jalova snaga se distribuira ravnomjerno. Potražnja postaje ekonomičnija, njegov gubitak zbog zagrijavanja žice se smanjuje.
 • kompenzaciju & mdash; njegov zadatak je voditi ravnomjerno opterećenje tijekom faze. Zahvaljujući njemu, održavanje esuplementtrične opreme postaje više pristupačne.
Proizvođači tvrde da su mnoge obitelji u Europi su već dugo na struju Saving Box i zadovoljan sa svojim radom. Prema anketama on već pomaže spasiti svaki drugi obitelj.

Gdje i kako koristiti

Može se koristiti u stanu, privatne kuće, na poslu, u trgovini, uredu, radionici. Osim njezine upotrebe u prostorijama bilo proizvodnja više nego opravdana od stope esuplementtrične energije za poduzeća su veće nego za obične ljude. Ako je maksimalna razina napona na rešetku iznad 19000 vata, trebali razmisliti o kupnji nekoliko ekonomski i neznatan poboljšanje unutarnje napajanje.

Preporučiti  Talia - šumeće tablete za mršavljenje: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Uređaj za esuplementtričnu energiju štedi kutija koju je stavio u prvi od metar utičnice da bi mogli uhvatiti i očistiti tokove energije. To je sasvim dovoljno.

Prema proizvođačima, u rad sustava započinje odmah, filtriranje i pretvarajući electrojet tokove. U prvom mjesecu zapažene rezultate.

Cijena

Troškovi ekonomija relativno visoke. Na web stranici proizvođača možete napraviti kupnju s 50% popusta.

Cijena:

 • Ukrajina & mdash; može se kupiti u prosjeku za 450 UAH
 • Rusiji & mdash; cijena će doći do 1 Gastrenit rubalja
 • Bjelorusija & mdash; 498 000 Bjeloruske rubalja,
 • Kirgistan & mdash; 2 000 kg,
 • Kazahstan & mdash; 7.100 šator
 • Moldavija & mdash; 600 lei.

Gdje kupiti

S obzirom da je stavka popularan te je u velike potražnje, veliki broj nepropisnoj uređaja. Kako da ne padne u zamku prevarante i kupiti originalne robe, to je bolje kupiti struju Saving Box na službenim stranicama proizvođača. Redoslijed se može obaviti izravno na web stranici.

oblik Jednostavno red će omogućiti jednostavan, brz, jednostavan za napraviti kupnju. To je dovoljno da ispunite poseban pop-up prozor koji će dati svoje podatke: Prezime Ime Srednje ime i broj telefona. Nakon naručivanja, menadžer kontaktira kupca za potvrdu kupnje.

Pregled Struja Spremanje Box – prilozi za ekonomičnu potrošnju esuplementtrike omogućuje da se smanji komunalnu naknadu za svjetla. To znači uštedu esuplementtrične energije Struja Spremanje kutija iz godine u godinu naknada povećava sve više i više. samo čovječanstvo, kako bi se olakšao život poprima nove gadgete koje pomažu bez trošenja mnogo vremena, truda raditi svakodnevne stvari: čista, …

About Lucija Pretić
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *