Fingerlings Monkey – igračka majmuna za djecu: mišljenja, cijena, gdje kupiti

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Ugodno iznenađenje za djecu od majmuna igračka postala fingerlings. Ovaj interaktivni majmuna emocije u male djece. Njegova fiksiran na prst i mali, hvata noge i rep. Osim toga objavljuje raznoliku mješavinu zvukova sličan majmunu. To je božji dar za roditelje kako bi privukli djecu na predivan svijet fantazije i igre.

Dizajn podsjeća berba baby lutke za ideje o igračkama platformama. Modeli su obično trčanje rukom i bio prirodan.

Povijesna bilješka

Vrsta okvir lutka pojavio prije naše ere. Drevni izložak je figura isklesana iz mamut kosti u Češkoj. Starost nalaza u rasponu od 30 do 35 tisuća godina. To nije bio samo figura. Noge i ručke su izrađene i dizajnirani su odvojeno, a onda pričvršćen za tijelo za mobilnost. Možda to nije rano otkriće, ali za znanstvenike, činjenica je polazna točka povijesti nastanka i razvoja interaktivnih lutke ili igračke. Međutim dasuplementi preci uložio drukčije značenje u proizvodnji i korištenju lutke. Oni su u obličju čovjeka, dakle, smatra spremište duše.

Govoreći o slavenskoj povijesti, lutka smatra šarm. Mladenka i mladoženja kao poklon definitivno donio lutke. Dar je trebao štititi obiteljske kuće.

Osim ritualnom smislu lutka je napravljen u antičko doba i kao igračka. Stari Egipćani više klase dopustili djeci da koriste luksuzni složi igračku. Za proizvodnju donio prve klase sudski čarobnjaka. Realno lica viralimalai vosak. Noge i ruke mogu slobodno kretati.

grčki majstori morali nositi s mnogim naloga za lutke za bogate plemića. Brojke obrubljen odjeću po narudžbi i bio je popraćen vlastitim mali mikrokozmos. Međutim, djeca su zabranjeno igrati, dijelovi su krhke.

Francuska pokrenula je prvu mehaničku lutku. Prvi takav mehanizam je dizajniran i testiran u kasnom 17. stoljeću. Već od majstora 18. stoljeća dostigao savršenstvo u proizvodnji lutkarskih mehanizama. Uglavnom figurice designed by satova. Lutka različite vanjske i unutarnje uređaj. Majstori stvorio čitavi gradovi-strojeva, gdje je dobio svaki lutka ima posebnu ulogu. Sasvim realno djelovanje, kretanje uz pratnju zvukova.

Revolucija u proizvodnji igračaka

revolucionarni korak u transformaciji igračke dogodilo u 17. stoljeću. Onda su Francuzi su trendseterice, oni su htjeli ostati za dugo vremena. Lutke izvode za izvorne projekte u svojim ormarima, to je sve osmišljenog do najsitnijih detalja. U plemićkih obitelji ruskih lutaka posebno naručiti iz inozemstva žena za sebe i svoju djecu.

Preporučiti  GiperoForte hipertenzija - gdje kupiti najjeftinije, kako to funkcionira?

Revolucionarni korak naprijed dogodio se u prvoj polovici 19. stoljeća, kada je proizvodnja lutke došao iz tvornice. Slijedi francuski majstor. Njihova ideja je bila da se pojednostavi strukturu ličnosti. Porculan je samo glava, a ostali dijelovi su izrađeni od drva, tkanine ili kože. Sada su djeca smiju slobodno igrati s brojkama. Detalji su pažljivo planirane i nije bilo teško ispuniti tržište za zanimljivih obrta. Od majstora bilo je potrebno samo gornji dio, a ostatak su u drugoj radionici. Dakle, tvornica utičnicu proširila diljem svijeta.

Francuski uspio u razvoju djevojka-lutke „Bebe” u 19. stoljeću. Do početka 20. stoljeća vinil lutke u potpunosti prenosi na djecu. Govoreći o najnovijim interaktivne inovacije za djecu treba napomenuti bobblehead robota. Izgleda uživo. Njegov emocionalni raspon proširen na 15 standardnih ponašanja. Sada je u modi lutke s ljudskim oblikom, ali stvorena u obličju životinja.

Interaktivne igračke

Interaktivne igračke, koje roditelji koriste za zabavu djece, bili su realniji. Dijete ne prestaje komunicirati s takvim Kućni ljubimci za dugo vremena, tako da oni postaju pomagači za roditelje. Slični tipa proizvodi su u mogućnosti da se dijete za dugo vremena, donoseći zabavu i osnovna znanja o računu i govor na svjetskim jezicima. Prvi je bio mali bug nastao u 20. stoljeću u Americi, Walter. Senzora svjetla smiju reagirati na svjetlosnih valova i puzati prema izvoru svjetla. U istom stoljeću pojavio i igračke reagira na ljudski glas.

Interaktivne lutke, kućni ljubimci, i roboti

Ovo je božji dar za malu damu. Društven biće, ne samo prepoznati ljudski glas i programiran da:

 1. pjevajući pjesme;
 2. čitanje pjesma;
 3. pogađanja od zagonetke;
 4. udžbenik zadataka.

Osim lutke dijete voli komunicirati s interaktivnim ljubimci. Govoreći o psima, mačke ili hrčci kažu da su njihove navike kopirati iz života, pa su djeca fascinirana njihov izgled. Oni su u stanju:

 • proizvodi karakterističan zvuk;
 • slijediti u stopama majstora;
 • premjestiti sve dijelove tijela.

Srdačni Kućni ljubimci su izrađene od istih prirodnih materijala koje je dijete bilo je zadovoljstvo gledati i dirati životinje. Pas ili mačka može imati dugu ili kratku kosu. Postoje izvorni podaci, koji se sastoje od plastike.

Dječaci često vole interaktivne robote. Zabava je nedavno i moderno djeca ga vole. Roboti često imaju mekanu nadjev, pa su uveli puno više informacija. U stanju naučiti, premjestiti i držati predmete. Postoje čak i roboti koji komuniciraju.

Svaka igračka je razvijena s obzirom na starosnu dob. Dakle, prije nego što kupite slovo dovoljno da razmisli o interesima djeteta. Sada univerzalni interaktivna igračka nova generacija postala fingerlings majmun, pogodna za djecu svih uzrasta.

Preporučiti  Ferrari Maranello je moderan sat s muškim karakter: recenzije, cijena, gdje kupiti

Interaktivna igračka majmun majmun fingerlings

Djeca kao zabavu, džepne veličine igračke s kojima se zabavljaju kod kuće i nosite vani, u školi ili u posjet. Majmun je šarmantan i lijep stvorenje, ponekad djeca su toliko slični. Zbog tih karakteristika, fond novih interaktivnih igračaka Majmun fingerlings. Ona je u stanju čvrsto uhvatite prste ili druge tanke predmete rukama i repu.

Njihov dizajn i proizvodnja u tvrtki WowWee. Njezin smjer za posljednjih 12 godina su high-tech igračke. Robosapien 8081 – prvenac programabilni čovjeka. Smart uređaj je lako manipulirati koristeći jednostavne jezične naredbe. Sljedeći smjer koji je bio razviti tvrtke je proizvodnja robota životinja. Prvi eksperimentalni produkt je Roboraptor dinosaura. Sve naknadne roboti muškarci kao programiran u tvornici, a uz pomoć osobnog računala.

Tada je došao leti razvoj FlyTech. Robot Dragonfly je izrađen po analogiji sa živih kukaca. U stanju letjeti na uklanjanju pomoću radio kontrolu. Savršen oblik reagira na manipulaciju joystick.

Najnoviji razvoj je obdarena s osjetljivim senzorima, zvučnik i mikrofon. Ova kombinacija omogućava majmuni osjećaju svijet i analizirati što se događa okolo. Oni su u stanju držati se čvrsto i stvoriti zanimljive kombinacije zvukova.

Features

Programeri su pokušali stvoriti životinju sa sličnim ponašanjem, tako društven, majmun je u stanju:

 • Da pribiti na prst i za tanke predmete koji su pogodni u veličini;
 • Na raspolaganju je više od 50 zvučne kombinacije slične pravi;
 • Može se držati rep za bilo koju od dostupnih stavki i biti naopako;
 • Senzori može reagirati na vanjske podražaje, oni su smiješne gibanje kao odgovor na dodir i claps;
 • su dostupni za više od 40 pokreta;
 • Može se prepoznati rodbinu u kratkom dijalogu;
 • cuties puhati kiss;
 • Da biste dobili majmuna pala dovoljno spava da ga vodoravno.

Kako koristiti

stražnjem dijelu glave je opremljena prekidačem. Ako dodirnete taktilnog senzore, majmun odmah reagira na ovom programabilni gesti. Uobičajene igre s vašeg ljubimca:

 • Od udarca u stranu lica njezina reakcija će biti zrak ljubljenje;
 • Nakon pljesni rukama majmun odmahuje glavom i grimase;
 • Da čujem lijepe muzika, dovoljno za uključivanje ljubimac naopako i ostavite da zgrabite prst ili gredu;
 • Ljubav dolazi u vrijeme kada je vlasnik milovati njegov ljubimac na glavi;
 • Za eutanazirati ljubimac samo joj je ležao na boku, onda će početi da bi smiješne zvukove i šmrkati.

Izvrstan poklon za dijete, koje će zauzeti dijete za dugo vremena. Moderna djeca ne čudi, ali to lijep tvorevina je nježan i ljubazan emocije. Majmun je nježan i nježan stvorenje koje treba ljubav i brigu. Beba će se zabaviti i ujedno se osjećati odgovornim za vašeg ljubimca, koja izražava tako, naravno, svoje emocije i osjećaje.

Preporučiti  Vetoxic (Detoxic) - kapsula protiv parazita: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Svaki pokret ili zvuk kao reakcija na vanjske utjecaje. Dijete će biti zanimljivo promatrati akcije majmuna. Sada ne morate igrati sami, možete nazvati prijatelje i promatrati kako komunicirati priručnik ljubimci. To zabavlja djecu i njihove roditelje koji sigurno može pridružiti igri. Bebe životinje su tako maleni, da se zabavljaju vrlo dijete.

Različite boje i lijepih imena

MIA je znatiželjan stvorenje. Ona je zainteresirana za svijet oko nas. Aktivnost i budnosti tijekom dana bio je naporan i, stoga, staviti ljubimac spavati pored.

Finn preferira se njišu uz zvukove vlastitog bubnja. Beba je tamne boje sa svijetlim plavim pramenovima kose. Bilo zvukovi ili pokreti izazivaju reakciju od Finna jedan treptaj oka ili glave rotacije.

Zelena majmun Zoe je u mogućnosti da se djetetov život se okrenuo naglavačke. Ako joj je moždani udar je grimasa na licu će izraziti našu najdublju zahvalnost.

Sophie voli bliski kontakt. Bijela majmun s ružičastim nitima voli dati zagrljaje.

Boris preferira da se opustite nakon aktivnog dana naopako. Njegov mir može razbiti samo zabavu i igre.

Bella je lud za svoje prijatelje. Njena strast za upoznavanje novih ljudi i traže avanturu posvuda.

Svaka boja simbolizira stav.

Specifikacije

igra WowWee se sastoji u potpunosti od plastičnog materijala. Dimenzije ne prelazi 13 cm u visinu. Pakirano u kutiji sa dimenzijama 15х22,5×6 cm kućnih ljubimaca nije pravi, a koristi se za rad 4 baterije modela LR44.

Cijena

Sada možete jednostavno kupiti Fingerlings Monkey djece po cijenama s popustom do 2000 rubalja. Službena web stranica nudi popust od 40% od trenutne vrijednosti robe. Ovdje odabrati ljubimac pravu boju i dobiti savjet.

Kako naručiti igračku

Za narudžbu, jednostavno unesite ime i broj telefona. Kandidat će odmah kontaktirati na broj dati točnije informacije. Plaćanje se vrši nakon primitka robe i inspekcije za nedostatke.

Ugodno iznenađenje za djecu od majmuna igračka postala fingerlings. Ovaj interaktivni majmuna emocije u male djece. Njegova fiksiran na prst i mali, hvata noge i rep. Osim toga objavljuje raznoliku mješavinu zvukova sličan majmunu. To je božji dar za roditelje kako bi privukli djecu u prekrasan …
Lucija Pretić
About Lucija Pretić 736 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*