LJEPOTA

Fish XXL – aktivator grizenje: recenzije, cijena, gdje kupiti

Praktično sprej aktivator oštar Fish XXL dizajniran za zimski ribolov pruža dobar ulov pod bilo kojim okolnostima.

Asistent u teškim uvjetima

Spray Fish XXL je posebno dizajniran za mami ribu, držite željenu stanicu na niskim temperaturama. Ispuštenog sprej, koji je obrađen u preljev. Prepoznat kao učinkovito sredstvo da se natječu u ribolovu za nekoliko godina. Sudionici iz različitih zemalja, izrazivši zadovoljstvo rezultatom, ostavila pozitivan feedback na mamac.

Fish XXL izrađen od strane znanstvenika posebno za ribolov na hladnom, tamnom vodom, može se koristiti u bilo bare, jezera, rijeke, mora. Za pozitivan rezultat, bez obzira na godišnje doba, vremenske prilike. Osnova dizajnu lijeka, sadržaj biologija. Cilj je podići privremeni, high-speed ribolov.

U razvoju funkcije, istraživači postavili zadatak & mdash; ponuditi kupcima brz i učinkovit, kompaktan alat, jednostavan za korištenje. Testovi su pokazali da je lijek u potpunosti ispunjava zahtjeve.

Kako se sprej rad

Fish XXL, dobivanje na sluznici ribe, to iritantan, naravno, uzbuđuje osjetila mirisa. Tvari s jakim mirisom, uključuju receptore koji prenose impulse u mozak. Čak i ako je vodena kralješnjaka hranio, osjetivši miris, plutajući na stranu mamac, zgrabite hranu, uzeti mamac. Nakon izlaganja lijeku uspavanih stanovnike jezera, rijeka postati aktivan u hladne zimske vode.

privlačenje ima tamnu boju, proizvođač objašnjava boje željom da zaobiđe zaštitni odgovor vodenih kralješnjaka. Oni su oprezni svijetlih objekata u vodi. Gusti dosljednost proizvoda omogućuje da ostanu na vrhu mamac, što omogućuje korištenje mamac nekoliko puta. Rupe, prije prikarmlivat ribe, oni su opet, tako da je lovac, to je poželjno da ide u omiljene stranice.

sprej djeluje učinkovito u pomaganju njegov vlasnik postići sljedeće rezultate:

 • Ribolov postaje nekoliko puta uspješniji u bilo koju vrstu vode, i led;
 • privlačcnjc stimulira receptore su izuzetno oprezni, puni objekata ribolova;
 • Potreba za dugu obuku mamac nestaje;
 • Proces ribolov je mnogo brže, što je važno pri niskim temperaturama;
 • Catch račun za mnogo veće vrste. Rezultat će zadovoljiti iskusni, oduševit će novak ribar, plijen će morati dati, prodati; u potpunosti je opravdao izdataka (kupnja opreme);
 • Za dobivanje prednosti ugodan ribolov, bez oduzimanja teritorija pronalaženje rupa dodatni torba s mamac;
 • nema negativan utjecaj na kožu;
 • privlačcnjc privlači cijele rojeve iz udaljenih područja;
 • Jednostavno rukovanje vrlo meke Savjeti (liËinke pernatih);
 • Sprej je ekonomičan, prikladan, može se koristiti izravno s rukavicama na, bez pothlađenje;
 • kompatibilni različitim preljev bez štetnog toksičnog djelovanja;
 • Stanovnici voda se ide za ukusnu, primamljiv miris;
 • Omogućava njen vlasnik dobiti zadovoljstvo procesom, uživati ​​u prirodi, ribolov;
 • ima produženo djelovanje;
 • Možete koristiti vrhunsku rezultat ribolov kao metodu samopouzdanja.
Lijek čini zima ribolov lako i ugodno zbog činjenice da je miris privlači sve vrste vodenih kralješnjaka. Nemate dugo vremena bez uspjeha zamrzavanja u rupu & mdash; riba aktivnost, dobar ribolov je osiguran.

Sastojci

Sprej Fish XXL sastoji se od sljedećih prirodnih sastojaka koji privlače ribu u vodu s ledom kad je osrednji miris. Bezopasan, ne zagađuje ribnjak:

 • rocambole (češnjak glomaznosti) mdash; učinkovito djeluje na srce, krvne žile, probavnog trakta; ima okus, aromu običnog luka; snažan atrakcija za stanovnike ribnjaka, posebno šarana, odlična ugriza deverika, šaran, štuka,
 • Konoplja ulje je vrlo hranjivo, savršeno stimulira probavu; privlači arbun som, saranasta;
 • Kaffir vapno & mdash; izvor kiselog okusa tajlandski, malajski, indonezijski kuhinje, stimulira receptore šaran, karas, linjak;
 • protein lignje savršeno asimilirati u ljudskom tijelu; ima snažan utjecaj na smuđ, som, manić;
 • polisaharide, aminokiseline & mdash; tvar koja nedostaje vode u zimskim mjesecima, vertebralna, okus im se sviđa, štetne učinke na tijelo nakon upotrebe u hrani nedostaje.
 • prirodne masti & mdash; privući sve stanovnike voda (mirna, razbojnički, oprezan).
Aktivni prirodni sastojci u kompsuplementsu dominiraju miris ribe, njih privlači na području ribarstva, prisiljavajući ih da se vrate nakon određenog vremenskog razdoblja. Komponente sprej potpuno sigurno za okoliš.

Aplikacija krug

Kako koristiti Fish XXL za postizanje apsolutne stvari, važno je slijediti upute, oprezno se na sve stavke. Morate uzeti uobičajenu mamac koji uvijek koristi. Kada ribolov na mirnoj prerade ribe mamac 3 puta, predatore & mdash; oko 8 (doza udvostručila). Oko četvrt sata počnu grizu. Uhvaćen opet malo, sprej mamac za održavanje miris & mdash; Pripravak je predmet djelomičnom ispiranja.

Tu je nedostatak ribolov & mdash; morate malo pričekati, vjerojatno su ribe još nisu navikli. To će stati, uspjeh je neizbježan. Za maksimalne rezultate, morate imati dobar pripremiti opremu, kao u konvencionalnom ribolov, čine široku rupu. Budite sigurni da haljina toplo, kao i uvijek za zimski ribolov. Sprej neće učiniti sav posao sami, to je osmišljen kako bi značajno poboljšati rezultate.

Kada

Spray Fish XXL korisno upotrijebiti sljedeće kategorije:

 1. Trebate zajamčena led-ribolovni ulov u određeno vrijeme;
 2. Ne postoji mogućnost da se ribolov ogroman mamac;
 3. postoji želja za učenjem novih metoda ribolov mamac;
 4. Ne postoji mogućnost traženja novih područja ribolova;
 5. Rodbina zabrinuta zbog kritika zbog nedostatka ulova;
 6. Nema vremena za kuhati mamac;
 7. Pješačenje, koja je potrebna fina vući, uzimajući niske proizvoda;
 8. Postoji potreba da se dopuni obiteljski proračun, cilj & mdash; krajnjim otpadnih proizvoda;
 9. Ljubitelji ribolova, potpuno zaboravljajući složenost vremena, sezona;
 10. Ne želeći platiti spremnicima;
 11. stanovnici sjevernim;
 12. U želji da doživite euforiju od ribolova, pronaći novi smisao;
 13. Planiranje napustiti korištenje kombinezon dok ribolov.

Nije potrebno obratiti pažnju na jak miris. Nema kemikalije za korištenje može učiniti sve, svugdje. To bi trebao biti dobro & mdash navedeno; Poznato činjenice, stanovnici vode kao potpuno drugačiji miris, za razliku od ribara.

Kontraindikacije

sprej aktivator grizenje Fish XXL je potpuno hypoallergenic, može koristiti sve, ali je ukazao na slučajeve kada je potrebno odbiti zahtjev:

 1. Pojedinačno netolerancije komponente lijeka;
 2. Među onima koji će jesti uhvaćen pomoću riba, postoji kategorija ljudi, tijelo koje je u stanju pokazati bolnu reakciju na sastojke. To je malo vjerojatno, ali ako su voljeni pate od alergija, biti sigurni da biste saznali detalje kako bi se spriječilo reagiraju.
Ribar osumnjičen za moguće netolerancije? Morate vidjeti liječnika, pokušajte ga iz sigurnosnih razloga, sprej mamcem u provjeriti ribolov.

Troškovi lijeka

To je moguće kupiti Fish XXL pod povoljnim uvjetima, a obuhvaća:

Gdje kupiti

< p> sprej Red je najbolji na internetski portal prodavatelja. Ovaj način kupovine svakako će zatvoriti ceste krivotvorine. Jednostavno unesite ime, broj telefona na posebnom obrascu. Zatim početi rad zaposlenika prodavatelja koji može urediti nazove i dostavu. U Moskvi i St. Petersburgu, druge regije dobiti robu u najkraćem mogućem roku.

Praktično sprej aktivator oštar Fish XXL dizajniran za zimski ribolov pruža dobar ulov pod bilo kojim okolnostima. Asistent u teškim uvjetima u spreju Fish XXL je posebno dizajniran za mami ribu, držite željenu stanicu na niskim temperaturama. Ispuštenog sprej, koji je obrađen u preljev. Prepoznat kao učinkovit alat za …

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *