• Sri. sij 27th, 2021

Formexplode – akcija

By

lis 11, 2018
[Ukupno:    Prosjek: /5]

Formexplode je zasigurno jedan od učinkovitih hormona rasta koji pruža sve što je potrebno modernom bodybuilder. Formexplode dolazi s hormonom rasta koji nije na sintetičkoj bazi, kao što su injekcije, koje mogu uzrokovati bol ili više trošenje novca. Najbolja stvar u vezi formexplodea je da vam ne treba recept i odlazak kod doktora nije potreban. Formexplode ima za glavni cilj omogućiti adekvatnu stimulaciju prirodnog hormona rasta u vašem tijelu uz pomoć prirodnih sastojaka. Svaki od tih sastojaka u našem proizvodu ima dokazane rezultate kod stimulacije proizvodnje hormona rasta.

Izgradite svoje tijelo bez granica!

•             Izgradite iznimnu mišićnu masu

•             Riješite se neželjenih masnih područja na vašem tijelu

•             Pojačavanje odaziva hormona rasta uzrokovanog vježbanjem

•             S ovim dodatkom prehrani možete osigurati bolju kvalitetu vježbe, uključujući nevjerovatno 4,100% veće otpuštanje hormona rasta tokom perioda vježbanja

                Formexplode je potpuno legalna formulacija stimulatora hormona rasta. Ono što izdvaja ovaj proizvod od ostalih u ovom području jest da nije potreban recept od liječnika, jer je formula u potpunosti prirodna. Formexplode nema poznatih nuspojava. Možete biti sigurni da je naša formula prošla rigorozna testiranja i procjenu, uključujući brojne korisnike diljem svijeta. Formexplode se proizvodi u cGMP tvornicama.

Glavni sastojci Formexplode dodatka prehrani:

L-arginin

Klinička istraživanja su dokazala da Arginin doslovno utrostručuje količinu hormona rasta, čak i u staroj dobi. Dodatno tome, poboljšava učinak tjelovježbe. S druge strane, pojačava sagorjevanje masti, rast mišičnog tkiva, jača imunitet, pomaže u borbi s rakom, pojačava oporavak, poboljšava mušku plodnost i mnogo više! Vaš organizam nema prirodno derivirani arginin, stoga ga morate unjeti putem prehrane.

L-Glutamin

Ova aminokiselina se može naći u tijelu tokom perioda napora. Dodatno tome, neophodna je za metabolizam i oporavak mišića, podijelu stanica i razvoj stanica. Povećava razinu energije i mentalne svijesti.

Preporučiti  Foolex - krem: mišljenja, cijena, gdje kupiti

L-Valin

 L-Valin je lančasta aminokiselina koja se u visokoj količini nalazi u mišićnoj strukturi. L-valine se ne može prirodno derivirati u tijelu, stoga se mora unjeti putem prikladne prehrane. Ima stimulirajući učinak i potreban je za pravilan metabolizam mišića, oporavak i rast tkiva, uključujući održavanje ravnoteže dušika u organizmu. Može se koristiti i kao izvor energije za vaše mišiće.

 

About

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *