Leteći Sluga igračke: mišljenja, cijena, gdje kupiti

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Slim Jeggings može sakriti nedostatke nesavršenog oblika postali vizualno mršaviji od 1-2 veličini

Contents hide
2 Leteći Sluga igračke Toys33 opinion9,291 Pregleda sve najvažnije informacije u 1 klik 1 Tko su ruke? 2 izgledaju kao igračke? 3 ručne 4 kako igrati 5 Što je korisno? 6 Tehnički parametri 7 cijenu 8 gdje kupiti leteći Minione? 8.1 Kako naručiti? 9 Ocjena Pregled igračke za djecu leteći Minione , Funny crtani ruke ljubio ne samo djece nego i roditelja. rođenje djeteta je najbolja stvar koja se može dogoditi na osobu. Sposobnost za bebe darove & mdash; lijepo od funkcija roditelja. Ali postoji jedan „ali”! Djeca brzo gube interes za sve novo. Čak je i zgodnih transformator ili modni Barbie uskoro umorni, a dijete, što u prodavaonici igračaka opet pita: „Kupi to!” Nažalost, novac ne raste na drvetu, a ne pada iz. nebo. Zato stalno zadovoljiti trenutnu hira djecu roditelji su jednostavno ne mogu. Povremeno moram reći ne. Zatim razočaran dijete trudges dom pognute glave i durenje, razmišljanja, „Opet igranje sa starim igračkama!”. No, ponekad postoje igračke, da se vratim k vama opet i opet. Među njima kruže gradom. Tko su ruke?
2.11 Features
2.11.2 prednosti jeggings < / h3> Ovdje su glavne prednosti tajice s učinak mršavljenja Slim Jeggings: Udobnost, komfor, praktičnost; Ljepota, atraktivnost, zavodljiv pogled; učinak mršavljenja, te omogućava da ispravi nedostatke figure; Mod ERN dizajn, zahvaljujući kojima je modni će uvijek ostati u trendu; Niski troškovi; Nekoliko boje; Nedostatak elemenata za pričvršćivanje, minimalni broj uboda; gustoće, neprozirnost tkiva; Može se nositi hlače u hladnom vremenu zbog prisutnosti malog bouffant na unutarnjoj površini; Terapijska učinak; sposobnost za stvaranje bilo koju sliku
Preporučiti  Artrovex - zajednički krema: recenzije, cijena, gdje kupiti
cijena

Što je

& nbsp;.

Leteći Sluga igračke

sve najvažnije informacije u 1 klik

 • 1 Tko su ruke?
 • 2 izgledaju kao igračke?
 • 3 ručne
 • 4 kako igrati
 • 5 Što je korisno?
 • 6 Tehnički parametri
 • 7 cijenu
 • 8 gdje kupiti leteći Minione?
  • 8.1 Kako naručiti?
 • 9 Ocjena

Pregled igračke za djecu leteći Minione , Funny crtani ruke ljubio ne samo djece nego i roditelja.

rođenje djeteta je najbolja stvar koja se može dogoditi na osobu. Sposobnost za bebe darove & mdash; lijepo od funkcija roditelja. Ali postoji jedan „ali”! Djeca brzo gube interes za sve novo. Čak je i zgodnih transformator ili modni Barbie uskoro umorni, a dijete, što u prodavaonici igračaka opet pita: „Kupi to!”

Nažalost, novac ne raste na drvetu, a ne pada iz. nebo. Zato stalno zadovoljiti trenutnu hira djecu roditelji su jednostavno ne mogu. Povremeno moram reći ne. Zatim razočaran dijete trudges dom pognute glave i durenje, razmišljanja, „Opet igranje sa starim igračkama!”. No, ponekad postoje igračke, da se vratim k vama opet i opet. Među njima kruže gradom.

Tko su ruke?

animacija industrija je stalno gorivo veliki interes djece za nove zabave. Svake godine deseci novih strašan animacije, glavni likovi koji će uskoro biti na policama trgovina u obliku igračaka. Nije poštedio sudbinu i najpoznatiji miljenici dugometražnih crtića „Despicable Me” i „Despicable Me 2” (2010, 2013, respektivno).

U ljeto 2015. premijere prequel tih vrpci pod jasnim nazivom „sluge”. Box office povijest o nastanku malih poslušnika svi negativci vrhu 1 milijarde $. Smiješno, zabava, srednje, planovi koji su stalno razbijanje dolje, osvojio je milijune obožavatelja među djecom i odraslima. Ako je bivši popularnost žutih mladih bili su na razini Jessie i glasine iz „Priča o igračkama”, danas mala stvorenja pred svima.

bjegunac uspjeha čudnih stvorenja u njihovom izgledu i karakteru. Animatori pokušali prikazati asistenti zlikovaca kao mogući smješnije. Oni su došli s oblikom nalik cilindričnom plastične kutije od jaja „Kinder iznenađenje”. Stavite na njih okrugli „Potteresque” bodova. Oni su dodali smiješne oči i naučio ih da govore poseban jezik.

Prema scenariju, žuta stvorenje je rezultat genetskih eksperimenata. Oni imaju sposobnost da svijetle u mraku. Oni ne trebaju svemirska ostati u prostoru. Silly, ali smiješno humor djeca također volio masovnu publiku. Marljivost i revnost s kojom obavljaju zlih djela, samo šarm

& nbsp;.

Uspjeh animiranog filma brzo je korišten od strane poduzetni proizvođača, koji su započeli u točnu kopiju šarene nakaze , Užitak djece, a danas nema granica! Meka, tvrda, plastika, vuna, kretanje, pjevanje, ples …. Neki stvorenja jednostavno ne proizvesti

Toy !; apsolutni hit 2015. mali žuti šaljivdžija s propelerima uživao tisuće djece. Popularnost najnovije zabave je dobivanjem zamah.

Kako izgledaju kao igračke?

Od svih ljudi od najvećih ljubavnih podanici su Dave i Stuart. Dave & mdash; tanka dva očiju smješka čija kosa je uvijek počešljana u stranu rastanak. Stuart Jednooki čovjek kosa viri u različitim smjerovima. On je vrlo ljubazan i iskren. Ova dva znaka su zaradili povlasticu lete zajedno sa svojom djecom

Pojava svake igračka što bliže izvornom. Žute lik u plavom kombinezonu, okrugle smeđe oči, ogromne naočale i širok osmijeh. Dodatni elementi malih zlikovaca su propeleri ugrađeni u središtima vrhova. Oni se sastoje od četiri lopatice: dva dna, dva top. Na crnom „potplati” gumb za uključivanje / isključivanje i senzora.

obojen smiješne crtani likovi pažljivo, svi detalji su jasno definirani. Plastična od kojih su izrađene, prilično izdržljiva, ugodna na dodir. Oštri uglovi i bez neravnina.

Prepuna ruke Dave i Stuart u čvrstu kartonsku kutiju sa slikama u boji. Prednji dio pakiranja se sastoji od tankog prozirnog plastičnog materijala. Sluga se održava u prozirnoj plastičnoj ploči s udubljenjem na upravljačkoj ploči i USB punjač.

Upravljačka ploča obojen u žutu boju. Prednji je gumb napajanja, gumb za prebacivanje u rad na dodir, poluge za upravljanje, signalnog svjetla. Leđa je opremljen odjeljak za mizinchikov baterije.

Priručnik

Zanimljivo pravilno funkcioniranje izuma osigurati bateriju (na slici) i tri AAA baterije (daljinski upravljač). Na štetu pohranjene energije i signala iz daljinskog upravljača propelera iznad glave žute likovi počnu brzo okretati. Leteći igračka miljenik diže, a zatim polako pada. Koraci se ponavljaju onoliko puta koliko želite.

Za punjenje baterije, jednostavno priključite jednu stranu isporučenog punjača za računala, tableta ili telefona. Druga strana se umeće u utor na „potplate” od junaka. Postupak punjenja traje oko 25-30 minuta.

Embedded na slici senzori reagiraju na pristup prepreka. Oni „guranje” interaktivne zabave s površine, ako je ploča omogućena je način na dodir.

Kako igrati

 1. Nakon raspakiranja okvir, najprije instalirajte baterija u daljinski upravljač. Baterije se obično naplaćuje, ako ne, napunite ih.
 2. Uključite oba uređaja vrhuški. Za to potpisao na standardni način gumba (on / off). Nakon uključivanja crvenih bljeskova indikatora spremnosti.
 3. Postavite Stewart (Dave) na ravnu površinu i usmjerite ga prema daljinskom upravljaču. Također nova inženjering je moguće držati u rukama i pokrenuti na dlan vaše ruke.
 4. Uz pomoć poluge dati lik u aktivnom pokretu. Podizati i spuštati je kada želite. Kada isključite senzor i neblagovremen prijenos poluge na gornji položaj, ona će se srušiti na pod. Ne razbije, koji se izračunava na velikom broju kapi.
 5. Kada su pomoćnici senzor zločinci će početi od raznih površina (npr stol ili dlanu) na svoju vlastitu.

< p> izum letenja vertikalno. Ruka može potrajati dvije pozicije: „Up” / „dolje”. Normalno vrijeme leta je 10-15 minuta. Visina se može podešavati samostalno.

Što je koristan?

Najnoviji interaktivna igračka leti mezimac ima pozitivan utjecaj na cjelokupni razvoj djeteta.

 1. Razvija koordinaciju i fine motoričke sposobnosti. Za upravljanje čudo izum, potrebno je stalno kretanje male poluge pravima, poboljšava fine motoričke vještine i spretnost. Igra je popraćena kontinuiranom pokretu. Dijete može skočiti, puzati, trčanje za kretanje po zraku pronalazak razvijajući time vestibularni sustav i orijentaciju u prostoru.
 2. budi maštu, fantazija. Uvod smiješno figure u svojim nevjerojatnim avanturama uvijek će obogatiti i oživiti unutrašnjosti svijet djeteta.
 3. Postoji interes u zakonima fizike i prirode. Djeca žele naučiti kako raditi izum. Posegnuti za znanjem.
 4. poboljšava cjelokupno zdravlje. Igrajte se s vrhuški možete u otvorenom (vježbe, obogaćivanje kisikom).
 5. podigne raspoloženje. Zabava aktivan provod uz svjetski poznati crtani likovi će pozitivno utjecati na emocionalno stanje djeteta.
Akvizicija će biti najupečatljiviji događaj u životu svoje drage dijete. Oni će donijeti puno radosti i pozitivnog utjecaja na razvoj mladih ljudi

Tehnički parametri

& nbsp;.

 • Slika visine od 5,5 ili 6,5 cm;
 • širina slikama je 5.5 ili 3.5 cm;
 • visina vijka 6 cm;
 • Širina propeler 14 cm
 • Duljina daljinski 8 cm;
 • širina panela i ndash; 4 cm;
 • dužina žice 60 cm

Pakiranje:

 • širina, sadržaj 19 cm,
 • visina, sadržaj 20 cm;
 • Debljina & mdash; 5 cm

Cijena

iznos novca koji ćete morati dati da bi dobili igračku leti Minione, ovisi o dvije komponente. Prvi je trošak proizvoda. Drugo troškovi isporuke

& nbsp;..?

Cijena dostave se određuje prema udaljenosti vašoj regiji

Gdje kupiti leteći Minione

< p> visoka popularnost Sluga leteći igračku s daljinskim upravljanjem dovela je do vala prijevare. Mali zlikovci su izrađene od niske kvalitete plastike, loše boje, toksične boje, neuspjeh insert, itd osigurati da je kupnja nije gorko razočaranje za vas i vaše dijete, morate imati odgovoran pristup izboru prodavatelja. Neispravan proizvod ne samo da može uznemiriti dijete, ali i negativno utjecati na njegovo zdravlje. Samo službeni distributer, radeći izravno sa proizvođačem koji jamči autentičnost kvalitete proizvoda i 100%. Čuvajte

Kako naručiti

Kako kupiti leteći Minione trebate:!?.

 1. Idi na službenim stranicama nositelj
 2. poseban oblik ostaviti svoje podatke (ime, kontakt telefon).
 3. Pričekajte da se poziva.

Zaposlenik trgovina će vas nazvati i volje navesti pojedinosti naloga. Uz to, od vas će biti u mogućnosti raspraviti detalje isporuke, plaćanja, vraća, jamstvo. Nakon potvrde narudžbe ćete morati čekati kada će pošiljka dolazi u vaš grad. Način rada pozivnog centra. Svaki dan od 08.00 do 22.00 GMT

Dostava sluge, koje usluge prijevoza ruskog post. Plaćanje se vrši nakon dolaska igračaka do poštanskog ureda u vašem gradu. U mjestu se osigurala sigurnost proizvoda, autentičnost kupnje, provjeriti cjelovitost pakiranja, itd Ako ste zadovoljni, slobodno platiti za kupnju i dostavu poštanskih radnika. On će poslati novac prodavatelju.

Stanovnici glavnog grada i St. Petersburgu može primati njihove kupnje na drugi ili treći dan nakon naručivanja. U dasuplementim krajevima Rusije parcela može potrajati i do 2 tjedna.

Službeni distributer djeluje u skladu sa Zakonom se jamči pravo na povrat robe u roku od 14 kalendarskih dana od datuma kupnje ( “o zaštiti prava potrošača “). Također, prodavatelj jamči tajnost svim fazama transakcije i vašim osobnim podacima. Sluga s daljinskim upravljačem testiran prije isporuke temeljito, testirani. Pojedinosti o pravilima o privatnosti i jamstva koje pruža prodavatelj, opisane na web stranici.

Sada znate kako naručiti, kako učitati i kako igrati s novim inženjering proizvoda. Rad bezobrazan Stuart i Dave neće uzrokovati probleme

Proizvođač:.. Kina