LJEPOTA

Silane Guard – tekuće staklo, cijena, kupi sada, gdje kupiti, komentari

Japanski silan straža ne samo polira površinu vašeg automobila. Revolucionarni sastav štiti lak od ogrebotina i vanjskih razornih utjecaja, kao što su udarci po kamenju, grane drveća i ostalog. Ovaj proizvod daje blistav sjaj tijela koja traje već duže vrijeme – do 1 godine! Također je stvorio jaku vodoodbojna učinak. Kruti, organski polimerni film, ojačana silikagela, štiti od ogrebotina tijekom mehaničkog i manualnog čišćenja. Wilson Gard štiti lak od štetnih učinaka kemikalija i reagensa soli tijekom zime, kao i šamponi s visokim sadržajem alkalija u beskontaktni autopraonice. Tekuća stakla silan straža može primijeniti na automobilima svih boja, uključujući metalik i biser. Izvorni tehnologija omogućila stvaranje sastav jedne komponente i vrlo jednostavan za korištenje. Moglo se vidjeti impresivne fotografije i video foruma automobilske teme, koje prikazuju tijelo nakon upotrebe.

Mišljenje liječnika i drugih kupaca silan garde

Usput, predlažem da pročitate mišljenja uglednih liječnika i stvarnih ljudi, koje smo prikupili. Možda su gurnuti vas kupiti.

 • & nbsp; tekućeg stakla je moderan način da se zaštitite vaš automobil
 • Članak na blogu motorist: “Ispitivanje tekućeg stakla za Brilliance V5”

Prednosti sredstava silan straža

 1. Pristupačnost. Cijena paket od tog tekućeg stakla može se usporediti s troškovima limenki kave.
 2. Sigurnost. Postupak za obnavljanje lak lako provode sami u vlastitoj garaži ili dvorištu. Vi samo trebate pažljivo slijedite jednostavne upute za uporabu silan straže ne zahtijeva posebna znanja i vještine, uz postupak oporavka može nositi gotovo svaki vozač.
 3. Brzina postizanja željenog rezultata. Nakon samo jednog tretmana će vas učiniti vaš automobil blistava i sjajna.
 4. silan straža će zadržati svoje dobro izgleda automobil za gotovo 12 mjeseci! Premaz štiti od kiše, snijega, vjetra, niske temperature, kemikalije, sunca, soli.
 5. Volumen 95 ml dovoljna je za pokrivanje osobnih vozila, kombi ili džip

Pročitajte također:. Cope ako Renumax s ogrebotina na automobilu?

Za razliku silan straža u tradicionalnim načinima poliranja ima niz nedostataka:

 1. Troškovi. Oni mogu koštati i do ….
 2. Postoje rizici. Oporavak LCP je prilično delikatna postupak. Nema jamstva da će poliranje će biti izvedena od strane kvalificiranog učitelja, na kraju tijelo može biti uzrokovan više štete.
 3. proveo puno vremena. Vrati farbanje automobila popravak traje nekoliko mjeseci. U ovom trenutku ćete morati pronaći druge načine prijevoza, na primjer, putovati javnim prijevozom i strpljivo čekati dok vaš automobil će raditi.

Akcija silan straža

Silane Guard

 1. primijeniti tekućeg stakla na površinu automobila silan straže na tijelo.
 2. Traka pridržava odmah i daje premaz sjajni izgled.
 3. Dodatno, njegov sastav stvara hidrofobni učinak, štiti vozilo od destruktivne vlage.
 4. Maksimalni zaštitni učinak silan straže postiže nakon nanošenja više slojeva. Što više slojeva poljskog silan straže primjenjuje, više automobila onda je morao stajati u garaži. Za 10 slojeva je potrebno do tri dana. Jedan paket alate potrebne za primjenu 1-2 slojeva. Trošak tekućeg stakla silan Guard je vrlo pristupačna, možete kupiti više pakete!

Kao rezultat korištenja polira:

hidrofobni sloj ima silicijev dioksid. Voda ih jednostavno gura nježno i role s površine automobila, ostavljajući naslage kamenca i mrlje. Polimer čini se zaštitna folija je izuzetno jednostavan u primjeni i dovoljno fleksibilan. Zahvaljujući njemu, ljepljivih čak i dijete će nositi.

Upute za upotrebu & nbsp; silan straža

 1. Operite auto i očistite površinu.
 2. Uzmi spužvu i potopiti u otopini silan straže.
 3. Primijeni sastav na površinu lagano, nije to trljanje. Obratite posebnu pažnju na ovaj zahtjev: članovi ne trebaju trljati, samo ga primjenjuju na vrh
 4. Pričekajte 5-10 minuta da se osuši.
 5. obrišite čistom krpom (opet bez tlaka).
 6. Primijeni drugi i sljedeći slojevi imaju intervale u sat i pol.

Gdje kupiti silan garda?

Willson silan straža može kupiti samo od proizvođača izravno. U drugim mjestima koje možete naći krivotvorene. U ovom trenutku na službenoj internetskoj stranici (ovdje je), gdje se naručiti ovaj alat, tu je prodaju i mogu se kupiti po sniženoj cijeni. Sada njegova cijena je samo & nbsp; … Da biste naručili, molimo Vas da ispunite obrazac, upisivanjem u svoj telefonski broj i ime. Nakon toga primit ćete poziv od prodaje i navesti adresu na koju želite da dostavi funkcije, i da će odgovoriti na sva pitanja koja možda imate. Osim toga, stranica možete pronaći prave ocjene korisnika o korištenju silan straže.

Učinite svoj nalog sada!

Upozorenje

Ne udisati ili piće. Bolesti kože – koristiti rukavice. Držati podalje od djece. Kako bi spriječili kontakt s vatre. U slučaju uzete – hitno liječniku. U slučaju dodira s očima, isprati ih najmanje 15 minuta. Potrebno je koristiti silan Guard samo kao redatelja. Proizvod se može koristiti isključivo na oslikane površine. Sastav treba primijeniti na mjestima zaštićenim od prašine i sunca. Ne koristiti na niskim temperaturama.

Također, ne može primijeniti na plastike, gume, branik, krom i gumenih dijelova, svjetla, stakla. U slučaju kontakta s njima – obrišite vlažnom krpom. Nakon primjene pripravka u tijelu morate početi raspolirovka. Koristi se u dovoljno prozračenim prostorijama. Nakon otvaranja spremnika je kemijska reakcija, tako da jednom otvori ne može biti pohranjen za dugo vremena. Preostala tekućina nakon kratkog vremena, ne može se više koristiti. Morate spremiti silan garde na temperaturama ispod 40 stupnjeva. Kako bi spriječili hlađenje i kako bi se izbjeglo izlaganje izravnoj sunčevoj svjetlosti

Vidi također:. Pregledajte izmjenjivi višekratnu toniranje tonik M
‘H2> Zaključak

Silane Guard U 2015. poznata japanska tvrtka Willson je objavio novi Jednokomponentna silan Poljski garde. Za 5 godina vodeći proizvod tijelo Staklo straže koji vole steći vozačima diljem svijeta, već je stekao kultni status. Koje su prednosti silan straže ispred ovoj klasičnoj alat?

činjenica da je Willson tvrtka etablirala kao organizacija koja je izuzetno osjetljiva na mišljenje svojih kupaca. Jedini blagi nedostatak proizvoda za tijelo Staklo Guard, prema komentarima fanova marke, je činjenica da je alat dvokomponentni i ne može biti pohranjen za dugo vremena. Ta okolnost čini nemoguće obraditi automobil nekog vremena, a brzina protoka često manje nego što je navedeno na pakiranju.

Recenzije liječnika i ostale kupce

Usput, predlažem da pročitate mišljenja uglednih liječnika i stvarnih ljudi, koje smo prikupili. Možda su gurnuti vas kupiti.

 • Dnevnik Drive2.ru tekućeg stakla je moderan način da se zaštitite vaš automobil
 • Članak na blogu motorist: “Ispitivanje tekućeg stakla za Brilliance V5”

Gdje kupiti?

Imajte na umu !!! Naći ćete alat u trgovinama. Originalni proizvod se može kupiti samo na web-mjestu proizvođača! To omogućava tvrtka neprestano nadzire kvalitetu proizvoda, njegovu cijenu i naravno kupca recenzije.

Kako se kupnja vam neće uzeti puno vremena. Jednostavno ispunite obrazac za narudžbu i pričekajte za svoju parcelu.

Idi na službenom сайтsilaneguard.com

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...