LJEPOTA

Skinetrin – tretman protiv gljivica na noktima

Skinetrin Fungus Stop tretman je jednostavan i sveobuhvatan sustav protiv gljivica na noktima. To je 100% prirodan proizvod s glavnim sastojkom Niacinom. Niacin je sastojak koji se može pronaći u većini vrsta mesa i ribe. Ima vrlo snažna svojstva protiv gljivica i može ubiti gljivice i do 100% u vrlo kratkom vremenu. Koristi se od antičkih vremena i njegovim svojstvima i učinkovitosti su obavljene brojne znanstvene medicinske studije. Fungus Stop sadrži i vitamin C i kolagen koji njeguju kožu i nokte. Brzi rezultati su vidljivi na izgledu i boji noktiju

– klinički dokazan

– ubija 99.9% gljivica na noktima

– 100% prirodni biljni sastojci

– tretman traje samo 4 tjedna

– učinkovit – maksimalna snaga

– s niacinom, vitaminom C i kolagenom

Što su gljivice na noktima?

Gljivične infekcije noktiju (onihomikoza) može biti naporan i, ponekad, problem koji uzrokuje nelagodu, a povremeno može postati i bolan. Ove infekcije se razvijaju kada se gljivice, poznate kao dermatofiti, ukopaju pod nokte od čega postaju tvrdi, debeli, bezbojni i iskrivljeni.

Koji su simptomi gljivica na noktima?

Prvi znak gljivica na noktima su bijele ili žute mrlje koje se pojavljuju ispod vrha noktiju, koji se tada zadebljava i iskrivljuje nokat kako infekcija napreduje. Razvojem gljivica pod noktima započinje stvrdnjavanje, bezbojnost i tamnjenje. Štoviše, zaraženi nokat se često odvaja od mesa što može uzrokovati bol na vrhu prstiju, kao i blagi neugodan miris.

Koji su uzroci gljivica na noktima?

Možete se zaraziti gljivičnom infekcijom hodajući bosi pokraj bazena, u svlačionici dvorane ili pod tušem, ili čak ako idete na pedikuru koja se ne izvodi u propisanim higijenskim uvjetima. Gljivice se razvijaju u toplom, tamnom i vlažnom okruženju, kao što su tuševi i znojne cipele. Sklonost razvoju gljivica je veća kod osoba koje imaju dijabetes, slab imunološki sustav, već su prije imali problema s gljivicama ili osobama koje su sklone prekomjernom znojenju. Gljivice na noktima se obično razvijaju na pukotini u koži ili mjestu gdje se nokat spaja s mesom, a ako su stalno u toplom i vlažnom okruženju, mogu se razviti u izobilju. Gljivične infekcije se češće pojavljuju na noktima na prstima stopala, jer su nokti prstiju ruke više izloženi svjetlu i svježem zraku. Smanjena cirkulacija krvi do prstiju stopala nego do prstiju ruke također otežava imunološkom sustavu da detektira i ukloni infekciju.

Kako trebam uzimati Skinetrin dodatak protiv gljivica?

Skinetrin je pravilno uzimati po dvije pilule na dan, po jednu pilulu otprilike 30 do 60 minuta prije obroka.

Skinetrin – mišljenja korisnika

Skinetrin je sjajan proizvod!

Skinetrin je fantastičan! Bilo je potrebno uzimati ga nekoliko mjeseci svaki dan, ali je ovaj proizvod, za razliku od ostalih, riješio problem. Nokti su mi porasli i izgledaju zaista dobro.

Barbara

Najbolji prirodni proizvod protiv gljivica na noktima

Proizvod je očito mnogo učinkovitiji od bilo kojih drugih koji se mogu nabaviti bez recepta. Pokušao sam s nekoliko takvih proizvoda, no sve je bilo bez učinka. Rezultati sa Skinetrinom su se pojavili, kako je i naznačeno, nakon samo četiri tjedna. Nakon mjesec dana je postalo očito da je razvoj gljivica zaustavljen, a ponovni rast zdravog nokta je trajao još tri mjeseca. Nastaviti ću koristiti ovaj proizvod kad god posumnjam da bi moglo doći do razvoja gljivica.

Ratko

Prirodni proizvod Skinetrin funkcionira zaista sjajno

Skinetrin zaista djeluje. Prirodan i sjajan. Imao sam problema s gljivicama na noktima dugi niz godina i isprobao sam brojne prirodne proizvode tijekom godina, uključujući i ulje čajevca, ali gljivice su i dalje bile prisutne. Koristio sam Skinetrin dva mjeseca i gljivice su gotovo nestale!!

Robert

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *