Smart Scan Tool – skener: mišljenja, cijena, gdje kupiti

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Pregledaj jedinstvenu dijagnostičku gadget Smart Scan Tool koji omogućuje pravodobnu identifikaciju kvarova vozila i spremiti na posjet OPD.

Kakav Smart Scan Tool

auto je isto tijelo kao i ljudi, samo bez duše. Mehanizam na vozilima, sadržaj samo pojednostavljen proces u kojem svi koraci moraju ići u određenom redoslijedu. Svaka manja šteta ili manji kvar na funkcionalnost može dovesti do ozbiljnih posljedica. Tjedni poziv na OPD za prevenciju računalne dijagnostike malo je vjerojatno da će netko biti skupo i često nepraktičan. To je puno lakše izvesti isti profesionalni provjerite sami sa skenerom Smart Scan Tool.

Mali uređaj koji je stekao popularnost na desetke tisuća vozača koji su dobili ugled kao veliki asistent. Uz to, možete u bilo koje vrijeme kako bi saznali što je problem u sustavu izazvalo određenu grešku. To ne treba ići na benzinskoj postaji. Nema potrebe da daju novac za stručnjake koje proizvode istu skeniranje. S SmartControl ćete biti u mogućnosti identificirati i riješiti manje probleme i neuspjehe.

Izgleda kao skener?

Automatsko skeniranje ELM 327 pametna kompaktan pravokutnog uređaja, dimenzije koje su nešto veći od kutija šibica. Na prednjoj ploči uređaja može biti gumb za uključivanje / isključivanje. To vam omogućuje da spremite bateriju i ostavite adapter u automobilu. U nekim verzijama gadgeta, ovaj gumb nije dostupan, tako da adapter moram stalno da izvadi dijagnostički konektor.

Prednja ploča je također stavio različite vrste prikaza (3 kom.). Jedan ukazuje na snagu, a druga dva pokazuju proces prijenosa informacija. Slučaj Smart Scan Tool može biti različitih boja. Njihovi oblici su isti.

Kako postaviti dijagnozu?

Dijagnostika automobila s rukama izvodi se u nekoliko faza.

 1. Prvo, na računalu, tabletu ili telefonu preporučljivo je instalirati program koji čita podatke iz adaptera. Postavka neće uzrokovati poteškoće. Na disku koji dolazi s ELM 327, je detaljne upute.
 2. Zatim morate pronaći mjesto dijagnostičkog priključka OBD2 i staviti kupili uređaj. Položaj priključka ovisi o marku i model vozila. U većini slučajeva, to je pod uvjetom da u blizini stupa upravljača (lijevo dolje). To također može biti pod crtica odmah ispod pretinca za rukavice blizu ECU; na središnjoj konzoli ispod upaljača i sl Ako LED-ovi na prednjoj ploči intenzivno treperi započeo proces pronalaženja problema.
 3. Bluetooth vezom za informacije o statusu „željezni konj” će biti prebačen na koji se koriste sredstva za primanje informacija. Čitanje live streaming, informacije rezultata je u stvarnom vremenu. Brzina procesa. Rezultati se mogu dobiti u roku od nekoliko minuta.
Preporučiti  Aqueous ekstrakt propolisa na schungite vode: mišljenja, cijena, gdje kupiti

zadaci na uređaju:

 • otkrije kvar u rad motora, u potrazi za uzrocima neuspjeha;
 • izračunava porast potrošnje goriva;
 • ukazuje na probleme u esuplementtronici;
 • pronalazi senzori prestali funkcionirati ispravno;
 • resetira pogrešku.

U bazi gadget ima preko 3000 različitih kodova za označavanje pogreške. ELM 327 će izračunati broj okretaja motora, usisni tlak u razvodniku, primijetit ćete u praznom hodu će odrediti izračunate vrijednosti opterećenja. Instrument za pregled će pokazati T ° C, sredstva za hlađenje, točan iznos potrošenog goriva, tlak, brzina pogona. Također će pratiti stanje sustava goriva, brzine protoka zraka. Odredite apsolutnu poziciju gasa, širine pulsa otvora mlaznice, itd

Prednosti Smart Scan Tool

Inovativni multi-funkcionalni razvoj kanadski proizvođač Elmelectronics vrijede za sve marke i modele automobila koje podržavaju OBD2 veza. Većina vozila proizvedenih u SAD-u nakon 1996. godine, a nakon 2001. godine u Europi nakon 2005. godine u Rusiji. Također je adapter je kompatibilan s dizelskim motorima, instaliran 2004.

Scan alat za dijagnostiku vozila Smart Scan Tool podržava CAN protokol za komunikaciju od ECU s dodatnim uređajima. To vam daje priliku da rade u stvarnom vremenu s velikom brzinom prijenosa i obrade rezultata. Topologija mreže „autobus” je teško provjeri pogrešaka, praćenje njihove prevencije. Visoka otpornost na smetnje.

Ostale prednosti:

 • Svestranost. adapter ima mnogo aplikacija za različite platforme (npr. ScanMaster-ELM, okretni moment, DashCommand, OBD Auto Doktor ELMScan Toyota, itd). Zbog ove dijagnoze može biti učinjeno ne samo s računala, ali i s telefona ili tableta.
 • Svestranost. Dopustiti za crtanje grafova, snimanje za rezanje, onemogućiti svjetiljku pogrešaka nadzorne ploče, itd
 • praktičnost. Nema žica, dodatni kabeli. Podaci se čitaju putem Bluetooth bežične veze.
 • Štednja na dijagnozu sto. Kupnja plaća za sebe brzo.
 • Snaga. Omogućuje precizno utvrditi uzrok kvara.

Jedinstvena dijagnostičar će biti koristan za sve vlasnike vozila. Posebno ekonomičan sustav će biti u ruralnim područjima gdje je najbliži stotina milja. Korištenje ovog uređaja će smanjiti broj poziva na servisu za ništa na minimum, čime se štedi vrijeme i novac.

Preporučiti  Kit torbica Montblanc i Patek Philippe satovi: recenzije, cijena, gdje kupiti

Što još mogu skener?

Izračunava ubrzanje od 0 do 100. Prikazuje figure u nekoliko mjernih sustava. Mogla izvoziti podatke koji se mogu ispisati.

Skeniranje alat za dijagnostiku vozila Smart Scan Tool stanju:

 • Za određivanje i prikazivanje kod greške (DTC): npr P0104 „kvar mjerač protoka zraka,”Р0217 motor pregrije, Р0174‘lean’, itd su također uzeti u obzir posebne kodove koje su razvili.
 • Za prikaz brzine radilice.
 • obavijestiti stvarne greške i ispraviti ih, ako oni ne zahtijevaju izravnu intervenciju mehanike.
 • Kako riješiti problem sa stalno treperi gumb Check Engine.

Kada je potrebno računalo dijagnostika

Računalna dijagnostika preporuča se, čim sljedeća pitanja:

 • točkicama prijenos;
 • osjetio prekide u radu motora;
 • treperi indikator neispravnosti žarulje koji se nalazi na ploči s instrumentima;
 • ako je vozilo podvrgnuto raznim preventivnog rada (promjena ulja, održavanje, svjećice, u istoj razini mlaznice, podešavanje ventila itd);
 • pregled nije bio davno.
Obavezno pregledati automobil za pitanja koje je potrebno prilikom kupnje. Pogotovo ako se radi o stjecanju bivše korištenja primjer.

Tehnički parametri

 • napon u na stanju: 12 V;
 • postojanje internog zaštitu od prenapona i kratkog spoja;
 • LED-USB Tx / Rx, OBD Tx / Rx i moć;
 • adapter instaliran u priključak OBDII;
 • procesor: ELM327;
 • informacije tečaja: 9.6 ili 38.400 bod.

Zahtjevi na računalu:

 • OS: Windows 98, i još mnogo toga;
 • CPU: Intel Pentium 150 MHz i više;
 • RAM: najmanje 16 MB;
 • Prostor na disku: najmanje 50 MV;
 • Bluetooth.

Dijagnostički programi na disku:

 • 15 programa za laptop i PC,
 • 7 Prog. za Android;
 • 5 Prog. za Windows CE;
 • 3 Prog. za Windows Mobile;

Cijena

čitaju recenzije Smart Scan Tool., možda ćete primijetiti da su neki “vozači” žale navodno napuhane troškove gadget. Kažu, možete pronaći sustav po nižoj cijeni. Da doista možete. Samo jeftin uređaj će biti od velike koristi. Velika većina jeftinih uređaja funkcioniraju slabo, nedostaje mnoge ozbiljne pogreške. I životnog ciklusa imaju vrlo kratko.

Skener Smart Scan Tool je pouzdan suradnik. Njegova baza podataka sadrži veliki broj kodova koji ukazuju na probleme s „Iron Horse”. Zbog toga neuspjeh analiza je provedena učinkovitije. Greške su brzo identificirati i brzo eliminira. Kanadski razvoj također je dijagnoza, što učiniti za sto. Samo oni uzeti novac za to, a vi sa svojim skener je u mogućnosti da provjerite besplatno.

Preporučiti  Yong Gang je droga-stimulans za potenciju: recenzije, cijena, gdje kupiti

Takav očite prednosti, kao i kvalitetu uređaja, svoje trajnosti, svestranost i preklopiti postojeću cijenu pravima, 1990 rubalja. Uz cijenu samog proizvoda koju će morati platiti i troškove transporta. Njihova vrijednost ovisi o udaljenosti od vašeg položaja.

Gdje kupiti

Ogromne prednosti za vlasnike vozila, uređaj je stvorio val prijevara. Jedini službeni distributer radeći izravno kod proizvođača, garantira 100% kvalitetu proizvoda. Dakle, prije nego što kupite, pročitajte uvjete prodaje, cijeni, trgovačke mišljenja, tako da se ne upasti u lažni. Oprez!

Službeni distributer nudi za kupnju Smart Scan Tool nije prepaid, tzv „bakalar”. Suština ove metode plaćanja na sljedeći način: prodavatelj šalje robu poštom maila & rarr; dođete do najbliže pošte i provjeriti primljene robe i rarr; ako ste zadovoljni, što vam platiti za kupnju u Odjelu. Prijenos novca distributera od strane djelatnika pošte.

Ovaj način plaćanja je vrlo isplativo jer ćete platiti novac nije za mačka u vreći, a zapravo je primio robu. Osim toga, prodavatelj jamči povrat 100%, ako niste zadovoljni.

Za narudžbu skener Smart Scan Tool trebate:

 • Idi na web stranici nositelj;
 • ispuniti sva polja (ime i prezime, telefon);
 • čekati telefonski poziv od djelatnika prodajne tvrtke;
 • raspravljati o sve nijanse isporuke. Operater će vam reći ako skener na vašem računalu, gdje je dijagnostički konektor, itd .;
 • očekivati ​​robu.

Prilikom slanja pošiljke, to je dodijeljen broj. Taj broj će biti poslan na vaš e-mail ili telefon. Na njemu ćete moći preuzeti svoje proizvode na mail. Paket je poslan na dan upisa. Prije odlaska proizvod prolazi kontrolu kvalitete.

dostava se obavlja po cijeloj Rusiji. U udaljenim uglovima zemlje parcela je do 2 tjedna. Stanovnici glavnog grada i St. Petersburgu može dobiti skener u roku od 2-3 dana nakon naloga. Isporuka kurir je moguće. U tom slučaju plaćanje se vrši na kurira. Proizvod je certificiran.

Smartscantm & mdash; jamstvo povjerenja u sigurnu vožnju!

Pregledaj jedinstvenu dijagnostičku gadget Smart Scan Tool koji omogućuje pravodobnu identifikaciju kvarova vozila i spremiti na posjet OPD. Što je 1.320 automobila isto tijelo kao i ljudi, samo bez duše. Mehanizam na vozilima, sadržaj samo pojednostavljen proces
Lucija Pretić
About Lucija Pretić 736 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*