ZDRAVLJE

Uniderm – Cijena, gdje kupiti, kako se to radi

krema za vanjsku upotrebu 0,1% bijela ili gotovo bijela.

Ekscipijenti: gexilenglikole, 40-55 gliceril monostearat, cetostearilni alkohol, cetilstearil makrogola 20, pčelinjeg voska bijela, titanijev dioksid, aluminijev škrob octenylsuccinate, fosforne kiseline razrijedi, vazelin bijeli, pročišćena voda

.

15 g – cijevi aluminij (1) – omot kartona
30 g. – epruvete aluminija (1) -. Paketiće kartona

GKS za vanjsku uporabu. Je antiflogističan, antipruritic i antiexudative učinak.

Uniderm mometason (i drugih GKS) uzrokuje oslobađanje proteina koji inhibira fosfolipaze A2 i poznat pod imenom lipocortin, koji kontroliraju biosintezu tih medijatora upale kao što su prostaglandini i leukotriene inhibicijom oslobađanja njihovog zajedničkog prethodnika, arahidonska kiselina .

‘P’ – akne rosacea,

perioralni dermatitis;

‘P’ – bakterijske, virusne (uzrokovane herpes simpleks tipa 1 i 2, varicella zoster), ili gljivične infekcije kože,

‘P’ – tuberkuloze;

‘P’ – sifilis;

‘P’ – nakon cijepljenja s Reakcijska;

– djeca do 6 mjeseci;

‘P’ – trudnoća (liječenje velikim područjima kože, dugotrajno liječenje);

‘P’ – dojenje (uporaba u visokim dozama i dugo)

‘P’ -, preosjetljivost na lijek ili kortikosteroidima

Uz oprez lijek treba koristiti na licu iu naborima kože, zatvorenu odijevanja, a kada se primjenjuju na velikim površinama kože i / ili dugotrajnog liječenja (osobito u djece starije od 6 mjeseci).

lijek koristi lokalno.

Tanki sloj kreme Uniderm nanosi na kožu 1 zahvaćena vrijeme / dan. Trajanje liječenja određuje njegova učinkovitost i podnošljivost strane pacijenta, prisutnost i ozbiljnost sporednih učinaka.

Uniderm Dermatološki Reakcija s: rijetka – iritacije i suhoća kože, peckanje, svrbež, folikulitis, hipertrihoze, akne, hipopigmentacije, perioralni dermatitis, vlaženje kože, pristupanje sekundarne infekcije, znakovi atrofija kože, strija, Miliaria; & Lt; 1% – formiranje papula, pustule

.

alergijske reakcije s: alergijski kontaktni dermatitis

.

Drugo: prilikom primjene krema Uniderm za dugo vremena i / ili za liječenje velikih područjima kože, ili uz korištenje propusnim zavoja, osobito u djece i adolescenata može iskusiti nuspojave tipične za sistemskih kortikosteroida, uključujući i adrenalne insuficijencije i Cushingov sindrom.

simptomi. Inhibicija funkciju hipotalamo-hipofizno-adrenalne sustava, uključujući i sekundarna adrenalna insuficijencija

liječenje. Simptomatsko, ako je potrebno – korekcija poremećaji elektrolita, prestanka uzimanja lijeka (za vrijeme dugotrajnog liječenja – početi smanjivati)

Kada se primjenjuju na velikim površinama kože za dugo vremena, posebno kada se koristi okluzivnih rane može razviti sustavni učinci kortikosteroida. S obzirom na to, treba pratiti stanje pacijenata i identificirati simptome suzbijanja funkciju hipotalamo-hipofiza-nadbubrežna sustava i razvoj Cushingov sindrom.

izbjeglo dobivanje kremu Uniderm u oči.

propilenglikol uključen u pripravak lijeka može izazvati iritaciju na mjestu primjene. U takvim slučajevima, prestanite s upotrebom kreme Uniderm i dodijeliti odgovarajuće liječenje.

Imajte na umu da GCS su u stanju promijeniti simptome nekih bolesti kože koje se mogu kompliciraju dijagnozu. Osim toga, primjena kortikosteroida može biti uzrok usporenog liječenje rana.

S dugotrajno liječenje GKS nagli prekid terapije može dovesti do razvoja sindroma od Ricochet, koja se očituje u obliku dermatitis s intenzivnim crvenilo i peckanje. Dakle, nakon dugog trajanja tretmana, uklanjanje lijeka za Uniderm treba postupno, na primjer, uključivanjem prekidima režima liječenja prije nego što u potpunosti ne zaustave.

Upotreba u Pediatrics

Sigurnost i djelotvornost kremom od Uniderm lokalna primjena u djece iznad 6 mjeseci u razdoblju dužem od 6 tjedana, nije ispitivan.

S obzirom na činjenicu da je u djece je omjer površine i tjelesne težine više od odraslih, djeca su pod većim rizikom od suzbijanja funkcioniranju hipotalamo-hipofiza-nadbubrežna sustava i razvoj Cushingov sindrom, uz korištenje svih kortikosteroida za tematska i lokalna primjena.

Uniderm Dugotrajno liječenje djece kortikosteroida može dovesti do povrede njihovog rasta i razvoja. Djeca trebaju primati minimalnu dozu, dovoljno da se postigne učinak. U djece u dobi od 6 mjeseci do 2 godine tijekom liječenja ne smije biti veća od 5 dana.

Sigurnost kreme od Uniderm tijekom trudnoće i dojenja nije studirao.

Kortikosteroidi prijeći barijeru. Ako trudnoća trebali izbjegavati dugotrajno liječenje i korištenje lijeka u visokim dozama u vezi s prijetnjom negativnog utjecaja na razvoj fetusa.

Kortikosteroidi se izlučuje u mlijeku. U slučaju kada se pretpostavlja uporabu lijeka u visokim dozama i / ili za dulje vrijeme, trebali biste prestati dojiti.

Sigurnost i djelotvornost kremom od Uniderm lokalna primjena u djece iznad 6 mjeseci u razdoblju dužem od 6 tjedana, nije ispitivan.

S obzirom na činjenicu da je u djece je omjer površine i tjelesne težine više od odraslih, djeca su pod većim rizikom od suzbijanja funkcioniranju hipotalamo-hipofiza-nadbubrežna sustava i razvoj Cushingov sindrom, uz korištenje svih kortikosteroida za tematska i lokalna primjena.

Dugotrajno liječenje djece kortikosteroida može dovesti do povrede njihovog rasta i razvoja. Djeca trebaju primati minimalnu dozu, dovoljno da se postigne učinak. U djece u dobi od 6 mjeseci do 2 godine tijekom liječenja ne smije biti veća od 5 dana.

Kontraindikacije:. Djeca do 6 mjeseci

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...