UpSize – recenzije, komentari, cijena, croatia

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Masovna kultura nije osobito smetalo razmišlja o ženskoj ljepoti. To je jednostavan: velikim grudima – ono što je de najvažniju stvar u žena. Nećemo ulaziti u raspravu o različitosti ženske ljepote i primitivnost ovog pristupa. Na kraju je čisto osobna stvar. A ako se odluči za povećanje njezine grudi joj je u pravu. No, je li moguće postići sličan cilj bez operacije, kreme Apsis?

Zanosna reklamni slogani UpSize

To je samo strašan početak: “Preporučena NTN, STS i prvi kanal”

Odmah jasan razini ciljane publike, koji je osmišljen je to. “TV Preporučuje se!” – ovaj argument neće raspravljati. To nije neki znanstvene studije i klinička i TV!

Naravno, ova tvrdnja neutemeljene. Dakle, situacija je dvojaka: s jedne strane, shvaćam da su ove preporuke ne postoje, as druge strane, to je glupo to dokazati. Jer, čak i ako su ti kanali zapravo

Preporučuje se da vrhnje, to ne svjedoče u njegovu korist.

Ostatak teze ne manje ugodni: „Uvođenje grudi stvar ponosa!” – sasvim u redu. Kako možete biti ponosni na tuđe postignuće?

Ako je dojka je dobro u početku, to je zbog genetike. Ako se grudi postaju izgledati iznenađujuće nakon kreme, to je zbog proizvođača. No, vlasnik poprsje biti ponosni? Općenito, uspjeh je sporan.

”H2> UpSize obnavlja stanice

Zatim slijedi pokušaj da se dodati malo „znanosti”. Između ostalih obećanja, saznajemo da UpSize “aktivira ažuriranje dojke stanica”

.

Važna obavijest za marketingu UpSize: proces obnove stanica u našem tijelu pokreću bez njih. Tako stanice kože u potpunosti su obnovljeni u oko 2-3 tjedna. A krema na tim procesima nema učinka.

Sve navedeno stvara dojam da su prodavači krem ​​Apsis sigurno IQ od svojih kupaca malo manje od Sparrow. I oni bespogovorno vjeruju TV i mogućnosti uzeti u obzir velike grudi kao njegov osobni uspjeh.

Kako se povećava grudi?

Ovaj opis otkriva princip djelovanja krema za povećanje grudi. Ispada da je tajna u phytoestrogen -. „učinkovita analogni ženskih hormona”

Na prvi pogled, u redu. Estrogen zapravo potiče razvoj mliječnih žlijezda – uzimanje je prirodna analogija biljnog podrijetla i sve, zamotajte! No, to je samo na prvi pogled.

U stvari, nitko ne povećava grudi, samo pumpanje tijelo estrogena. To će dovesti do hormonalnih poremećaja i strašnih nuspojava. – na primjer, povećava rizik od zloćudnih tumora

Proizvođači kreme za zahtjevom dojke da su pronašli savršeno rješenje. To je fitoestrogena – to je kao estrogena, prirodno i sigurno. Fitoestrogena se nalazi u jabukama i pšenice, mrkve i soje u pivu i na većinu tih krema za povećanje grudi.

Zašto fitoestrogena povećava grudi

Prva . Kao trljanje phytoestrogen na koži može uzrokovati tijelo povećati rast mliječnih žlijezda? Čak i ako se fitoestrogeni mogu povećati grudi (iako to nije), krema bi trebala jesti za doručak, ne naribati ih vaše poprsje.

Drugi . Citat Wikipedija:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*