LJEPOTA

UpSize – recenzije, komentari, cijena, croatia

Masovna kultura nije osobito smetalo razmišlja o ženskoj ljepoti. To je jednostavan: velikim grudima – ono što je de najvažniju stvar u žena. Nećemo ulaziti u raspravu o različitosti ženske ljepote i primitivnost ovog pristupa. Na kraju je čisto osobna stvar. A ako se odluči za povećanje njezine grudi joj je u pravu. No, je li moguće postići sličan cilj bez operacije, kreme Apsis?

Zanosna reklamni slogani UpSize

To je samo strašan početak: “Preporučena NTN, STS i prvi kanal”

Odmah jasan razini ciljane publike, koji je osmišljen je to. “TV Preporučuje se!” – ovaj argument neće raspravljati. To nije neki znanstvene studije i klinička i TV!

Naravno, ova tvrdnja neutemeljene. Dakle, situacija je dvojaka: s jedne strane, shvaćam da su ove preporuke ne postoje, as druge strane, to je glupo to dokazati. Jer, čak i ako su ti kanali zapravo

Preporučuje se da vrhnje, to ne svjedoče u njegovu korist.

Ostatak teze ne manje ugodni: „Uvođenje grudi stvar ponosa!” – sasvim u redu. Kako možete biti ponosni na tuđe postignuće?

Ako je dojka je dobro u početku, to je zbog genetike. Ako se grudi postaju izgledati iznenađujuće nakon kreme, to je zbog proizvođača. No, vlasnik poprsje biti ponosni? Općenito, uspjeh je sporan.

”H2> UpSize obnavlja stanice

Zatim slijedi pokušaj da se dodati malo „znanosti”. Između ostalih obećanja, saznajemo da UpSize “aktivira ažuriranje dojke stanica”

.

Važna obavijest za marketingu UpSize: proces obnove stanica u našem tijelu pokreću bez njih. Tako stanice kože u potpunosti su obnovljeni u oko 2-3 tjedna. A krema na tim procesima nema učinka.

Sve navedeno stvara dojam da su prodavači krem ​​Apsis sigurno IQ od svojih kupaca malo manje od Sparrow. I oni bespogovorno vjeruju TV i mogućnosti uzeti u obzir velike grudi kao njegov osobni uspjeh.

Kako se povećava grudi?

Ovaj opis otkriva princip djelovanja krema za povećanje grudi. Ispada da je tajna u phytoestrogen -. „učinkovita analogni ženskih hormona”

Na prvi pogled, u redu. Estrogen zapravo potiče razvoj mliječnih žlijezda – uzimanje je prirodna analogija biljnog podrijetla i sve, zamotajte! No, to je samo na prvi pogled.

U stvari, nitko ne povećava grudi, samo pumpanje tijelo estrogena. To će dovesti do hormonalnih poremećaja i strašnih nuspojava. – na primjer, povećava rizik od zloćudnih tumora

Proizvođači kreme za zahtjevom dojke da su pronašli savršeno rješenje. To je fitoestrogena – to je kao estrogena, prirodno i sigurno. Fitoestrogena se nalazi u jabukama i pšenice, mrkve i soje u pivu i na većinu tih krema za povećanje grudi.

Zašto fitoestrogena povećava grudi

Prva . Kao trljanje phytoestrogen na koži može uzrokovati tijelo povećati rast mliječnih žlijezda? Čak i ako se fitoestrogeni mogu povećati grudi (iako to nije), krema bi trebala jesti za doručak, ne naribati ih vaše poprsje.

Drugi . Citat Wikipedija:


 • „Trenutno, pokazano je da su ti strahovi, koji su povezani s hipotezom da fitoestrogeni mogu posjedovati neka svojstva tih estrogena ili da se modulatori estrogenskih receptora u ljudskom tijelu, su bez temelja”.
 • < / ul>

  Takav zaključak je napravljen na osnovu kliničkog istraživanja, strome i Busino, koje je provedeno u 200UpSize i UpSize999.

  Moralna podataka: fitoestrogena nije isto kao i estrogen. To ne utječe na razvoj mliječne žlijezde. A ako se naglo utjecaja, to će biti dokaz o promjenama razine hormona u tijelu. I to bi obećanje brojne zdravstvene probleme.

  Nekretnine mišljenja o vrhnja UpSize

  Ispostavilo se, s gledišta znanosti vrhnja s fitoestrogena grudi neće povećati. Teorija se potvrdila u praksi. Mišljenja stvarnih ljudi na Usovice

  Temeljna premisa povratnih informacija je jednostavna: krema je beskoristan – to je uobičajena muljaža. 3 priznanja, vjerojatno ostavili prodavača fondova, ukupna slika ne utječe. Prosječna ocijena UpSize.94 bodova govori sama za sebe.

  Među prednosti ponekad spominje hidratantni učinak. Ali, to je zasigurno nije rezultat da ja očekujem kad kupujete kremu za povećanje grudi.

  Sažetak UpSize

  Krema za grudi pojašnjenje Apsis – beskoristan alat. Mnoge reklame teze smiješno: fitoestrogena povećava grudi. On ne može utjecati na tijelo u principu, ako se primjenjuju na koži, a ne konzumira oralno.

  zadovoljan mjestu „Ottovich”, gdje možete vidjeti rezultate stvarnih korisnika. Oni potvrđuju da Apsis -. Redovite hidratantnu kremu, koja se prodaje pod krinkom sredstava za povećanje grudi

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *