LJEPOTA

Valena SV – aditiv za motor, dijelovi automobila: mišljenja, cijena, gdje kupiti

Univerzalni dodatak za ulje za automobile, motocikle, strojeva i kamiona Valena SV. danas puni pristup svim vozačima.

Što je Valena SV?

Kako održavati dugoročne performanse motora i uštedjeti potrošnju goriva u nekoliko puta i sada, ako imate aditiva dijelova motora automobila Valena SV. Ova sveobuhvatna poseban dodatak za motorno ulje koje može zaštititi svoj automobil od preranog trošenja i kako bi se smanjili popravke.

Valena SV je suvremeni razvoj domaćih znanstvenika. Podmazivanje kompsuplements nastao je na temelju poznatog proizvoda koji je prethodno korišten u vojnoj industriji. Sada proizvod ima svojstva i ima veći učinak na dijelove automobilske motora.

Nova formula proizvoda maziva usmjerena na poboljšanje automobila energije i smanjiti utjecaj različitih štetnih čimbenika koji mogu negativno utjecati na rad stroja.

Mast pažljivo obavija dijelove i smanjuje trenje. To vam omogućuje da spriječi pojavu mikropukotine, što smanjuje razinu vibracija. Valena aditiv SV učinit će vaš vožnja izuzetno udobne.

Kako se to radi?

Valena SV ima jedinstvenu, ali djelotvorno načelo. Obična motorno ulje samo za kratko vrijeme neutralizira trenje između dijelova. To se događa zbog pojave filma ulja, koja uzima teret zadatka. Podmazivanje kompsuplements za razliku od nafte je poseban servovite film.

Servovite film je gotovo nevidljive, a kruti sloj materijala. On se lako može spriječiti brisanje dijelova i normalizira rad motora. Film je istovremeno obavlja više zadataka. To je posebno kvazi-tekuće i porozne tvari, sa skoro nula koeficijentom trenja. To omogućuje da se smanji određeni teret i osiguravaju savršenu rad čvora čak iu većini skučenim uvjetima.

U normalnim uvjetima, tijekom procesa grijanja, čestice dijelova počinju da se otrgnuti od površine. To dovodi do preranog deformacije dijelova, pojave nepravilnosti i hrapavosti. Podmazivanje kompsuplements, uzimajući na dio, u potpunosti je obavijen, izglađivanje sve grube i problematična područja.

Servovite Film je formirana u roku od nekoliko minuta. Nakon završetka svoje podatke sigurno i zaštićeno od trošenja. Debljina filma je načinjen 1,5-2 um.

Kako koristiti?

Valena SV Koristi se kao jednostavan kao obični strojnog ulja. Da bi se za podmazivanje kompsuplements u akciji, te prelijte sadržaj boce u spremnik ulja. To može biti učinjeno tijekom zamjene ulja ili jednostavno dodajte stvari moguće.

Nakon prve aplikacije povećava otpor trenja i dijelove za na deformacije. Značajno poboljšava razinu listiću. Nakon nekoliko dana primijetite značajno smanjenje potrošnje zapaljiv i poboljšati zdravlje mehanizme automobila.

Tvar se koristi kao aditiv ulju. To povećava njegovu kvalitetu i poboljšava učinkovitost. Korištenje dodataka, bez uporabe ulja nije predviđeno.

značajke

Valena aditiv SV je vrlo različita od aditivi drugih proizvođača. Suvremene tehnologije tribologije znanstvenika dopušteno stvoriti potpuno novi proizvod. On ima nisku topljivost, ima visoku učinkovitost i radi na surbana tehnologije. Proizvod ima i druge izvanredne kvalitete, a osobito:

 1. znanstveni razvoj . Proizvod osnovi ima ozbiljnu znanstvenu osnovu. Preko njega je održan studiju. Njihovi rezultati su više puta potvrdili učinkovitost i učinkovitost kompsuplementsa maziva.
 2. Ekološki . Valena SV potpuno bezopasna. To ima negativan utjecaj ne samo na ljude već i na dijelovima motora. Supstanca ne dobije talog, a ne kontaminirati prolaza ulja.
 3. Svestranost . Valena aditiv SV je pogodna za bilo transport. Isto tako, ovaj proizvod se koristi u vojnim i industrijskim sektorima.
 4. Svestranost . Podmazivanje kompsuplements se povećava izdržljivost motora, svojih kapaciteta i trajanja rada.
 5. garancija kvalitete . Valena SV je u više navrata održao zajedničke ispitivanja sa svjetski poznatim brandovima i to Castrol, Shell i drugi.
 6. Štednja . Korištenje aditiva značajno smanjuje rizik od loma. To znači da je automobil rijetko će trebati mijenjanje dijelova i održavanja.
 7. Osiguranje . Tvrtka jamči kvalitetu svojih proizvoda, kao što je osigurano više od 30 milijuna rubalja.

Brojne izjave klijenata objavljene na internetskoj stranici prodaje pokazuju visoku razinu kvalitete proizvoda. Opetovano, korisnici kažu da je podmazivanje kompsuplements im je pomogao prevladati uobičajene probleme & mdash; smanjenje potrošnje resursa goriva.

Prednosti

Vozači aditiv za motor, dijelovi automobila Valena SV je postao vrlo popularan i tražen. To objašnjava ne samo dostupnost, ali i njegove prednosti:

 • Nosite prevencija . Tekući oblici poseban zaštitni sloj, sadržaj servavit. To neutralizira trenje, čime se dijelovi dugo vremena da se istrošiti i zadržati početno stanje.
 • Zaštita od mikro-pukotina i nepravilnosti . Servovit zaglađuje i izjednačava sve vrste mikrovalnu i hrapavosti. Ova značajka pomaže smanjiti trenje.
 • Snaga . Uglavnom zbog poboljšanja momenta, značajno povećava snagu i izdržljivost motora.
 • Minimalno emisija . Dodatak za dijelove emitira minimalne količine otrovnog otpada. Većina goriva stalno spaljuje u komori za izgaranje. To ima pozitivan učinak ne i ekologiju okoliša.
 • Gorivo gospodarstvo . Tvar se smanjuje oko 20% potrošnje goriva.
 • Zaštita tijekom hladnog starta . Automobil više neće biti podložni negativnim posljedicama koje se često javljaju tijekom motora zagrijavanja u zimskim mjesecima.
 • Rijetke promjena ulja . Pripravak aditiv ima univerzalnu podlogu. Uporaba jedne bočice tvari će vam omogućiti da vozite bez zamjena više od 40 tisuća kilometara.

Auto mehanika su vrlo preporučljivo koristiti za podmazivanje kompsuplements Valena SV za koordiniranim radom cijelog automobila. Proizvod je u kombinaciji s uljima bilo koje marke. Pogodno za automobile modernog i starog uzorka.

Cijena

Cijena Valena SV je 2390 rubalja. Vrijednost robe smanjen je za čak 50%, s obzirom na zalihi, koji djeluje na internetskoj stranici reprezentativnog danas.

To omogućuje kupcima da kupi proizvod po prihvatljivoj cijeni i osobno procijeniti učinak novih dodataka za automobil. Opipljiv pad cijena zabilježen je samo na teritoriju Ruske Federacije. Mreža službenih dobavljača zajedno s popustom ponuditi praktičan i izuzetno profitabilan dostave u cijeloj zemlji.

Za dodatnu naknadu, tvrtka obećava da će organizirati izravnu dostavu na druge zemlje. U tom slučaju, kupac plaća samo za otpremu.

Gdje naručiti?

Kupi Valena SV. na službenoj web stranici izravne prodaje trgovačkog društva. Na početnoj stranici web stranice svaki posjetitelj može upoznati se sa mišljenja kupaca koji su morali koristiti univerzalni kompsuplements maziva. Ovdje također možete pronaći licencu i certifikat kvalitete koji potvrđuje originalnost prodane robe.

Nakon popunjavanja obrasca, kupac može primiti red u ispravnom pošte u roku od 3-15 dana. Nakon što ste naveli sve podatke iz Manager, obvezno, pričekajte prihvaćanju pisma koji su došli i obradili vaš zahtjev.

Na nezadovoljstvo dobivenog kompsuplementsa podmazivanje, kupac ima pravo odbiti pošiljku u prvih 14 dana nakon korištenja proizvoda. Klijent može zatražiti zamjenu proizvoda, ili čak da ga napusti. U ovom slučaju, to pod uvjetom povrat s dodatnim zanimanjem.

Univerzalni dodatak za ulje za automobile, motocikle, strojeva i kamiona Valena SV. danas puni pristup svim vozačima. Što je Valena SV? Za održavanje dugoročne performanse motora i uštedjeti potrošnju goriva u nekoliko puta i sada, ako imate aditiva dijelova motora automobila Valena SV ….

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *