SNAGA

Vitaelife Pharma Omega 3 – cijena, gdje kupiti, kapsule

Jedan od najvažnijih raspravlja posljednjih pitanja u medicini je važnost omega-3 polinezasićenih masnih kiselina. Suvremeni nutricionisti, gerontolozi, stručnjaci u području prehrambenih dodataka i pitanja starenja, staviti nutraceutski u prvim redovima na učinkovitost i korisnost nosa.

Što je to?

Omega-3 pripadaju klasi višestruko nezasićenih masnih kiselina i, zajedno s drugim lipida omega treba redovito raditi izvan ljudskog tijela. Glavni omega-3 kiselina su dokozagexaenova (DHA), ikozapentaenske (EPA) i alfa-linolenska (ALA). DHA i EPA u malim količinama može se sintetizirati u tijelu iz ALA, ali sinteza to je toliko mali da se 5% tjelesne potrebe. U vezi s tom činjenicom, sve tri kiseline mogu se smatrati kao neophodni za tijelo, a oni nužno imati veze s hranom ili u obliku dodatka .

Omjer

To je važno imati na umu da je ključ za savršeno zdravlje je omjer u tijelu omega-6 i omega-3 masnih kiselina. Činjenica da omega-6s ima upalni učinak, što uzrokuje i uzrokuje razne vrste upala i oteklina. Omega-3, naprotiv, osloboditi upalni odgovor. Najoptimalniji omjer omega-6 u omega-3, u skladu s različitim izvorima, je od jedan do tri jedan do pet. U Europi je većina stanovništva taj omjer dosegne 1: 100, što izaziva drugu vrstu sistemske upale i bolesti i ubrzava proces starenja. U tom smislu, ključna točka u korekcije moći stanovništva je obogaćivanje prehrane s Omega-3 kiselinama, na pozadini ograničavanja omega-6 koji se u izobilju nalaze u različitim biljnim uljima, tako dragi većina Europens.

ljekovita svojstva omega-3 masne kiseline

Omega 3 Osim antiinflamatornih ove klase supstanci ima niz posebnih svojstava. Omega-3 masne kiseline obuhvaćaju membrane svim stanicama tijela. Posebno velika je njihova uloga u formiranju unutarnjim stijenkama krvnih žila. Bez dovoljnih količina tih lipida u krvi, endotel posude koja zahtijeva stalnu regeneraciju, tvori neispravan strukturu, koja je izložena konstantnoj upale i formiranje aterosklerotskih naslaga. Zbog značajnog učinka na formiranje krvnih žila zdravih, omega-3 sada vide kao ključni Dodatak za prevenciju i liječenje kardiovaskularnih bolesti.

Isto tako važni ovi lipidi i kako bi se osiguralo stvaranje i normalno funkcioniranje središnjeg živčanog sustava. Dakle, u sivoj tvari mozga dokozagexaenova kiselina je više od 3%, a izravno utječe na razinu inteligencije, stres, kognitivne sposobnosti. Posebno velika potreba za DHA u mozgu u razvoju djeteta. Ako u razdoblju intenzivnog rasta ne osigurava dostupnost dovoljnih količina omega-3 i aktivno uključiti u prehranu namirnice bogate trans masti (peciva, kolači itd), da ne bi trebali biti iznenađeni tada djetetov mozak biti izgrađen od margarina, a mali čovjek će pokazati odgovarajuće mentalne sposobnosti.

Moderna znanstvena istraživanja pokazala nekoliko drugih svojstava omega-3 polinezasićenih masnih kiselina. Među njima irarenai učinak na normalizaciji imunološkog sustava. Lipidi djelovati na svim razinama, osiguravajući normalno sazrijevanje stanica imunološkog sustava. To je uglavnom zbog antitumorsko djelovanje. Razvijen imunološki sustav budno čuva tijelo u borbi protiv stanica raka.

Pa dokazano omega-3 za borbu protiv raznih bolesti zglobova. Artritis korist imaju sposobnost lipida kako bi se smanjila upalni odgovor i normalizacije imunološkog sustava, a tijelo dobiva osloboditi od, zbog utjecaja na metabolizam i cirkulaciju krvi. Sposobnost omega-3 masnih kiselina usporiti proces starenja , spriječiti razvoj promjena povezanih sa starošću. Gerontolozi ih prepoznati kao jedan od najvažnijih komponenti zdrave prehrane za starije osobe, zajedno s vitaminima i antioksidansima. pozitivan učinak nosa kiseline i kožu i kosu.

Izvori omega-3 ‘/ h2>

Gdje možemo dobiti omega-3? U normalnim okolnostima glavni izvori, naime, samo dva. Ovaj masne ribe odrastao u divljini sjevernim morima i Laneno ulje . Nažalost, ova riba u prehrani opće populacije gotovo odsutan, a laneno ulje ne može poslužiti kao potpun i jedini izvor tih lipida, u vezi s postojanjem samo jedan alfa-linolenske kiseline, u nedostatku docosahexaenoic i eikosapentaenske kiseline. S druge strane, većina blagotvorno djelovanje omega-3 zbog samo DHA i EPA, koja služi samo riblje ulje. Kako bi riješio taj problem dodatnih omega-3 dodatke. Postoje dva oblika takvih aditiva. To je koncentrat omega-3 u tekućem obliku, kao antioksidans i konzervans koji se često se dodaje vitamin E i oblik kapsule omega-3, u kojoj su lipidi zaštićeni hermetičan želatinsku kapsulu. Tipično tekući oblik je više pristupačne i oklopljenog bolje zaštićeni od štetnih čimbenika okoliša.

Kako odabrati?

Omega 3 Omega-3 prikazani za prodaju u širokom rasponu. Kako odabrati dodatak koji vam najbolje odgovara?

Počnimo s vegana. Ako ste vegan ili vegetarijanac, a želite da se omega-3 kiselina biljnog porijekla, vaš izbor. – veganska omega-3

Ostatak bi trebali znati razliku između ribljeg ulja i riblje masti. Prvi je proizveden iz riblje jetre, koje tijelo akumulira štetne metale i toksične tvari. Ako gotov proizvod slabo liječi, ona može ostati štetne tvari. Riba također masti dobivene iz ribljeg mišića, a time i bolje dati prednost njemu.

Potrebno je obratiti pažnju na količinu sadržaja u dodatku dva najkorisnije masnih kiselina. Eikosapentaenoične kiseline (EPA) i dokosaheksaensku (DHA)

Prema preporukama American Heart Association – American Heart Association – u dan treba uzeti 250-500 mg EPA i DHA. Prema tome, pri odabiru usporediti sadržaj tih kiselina u jednoj dozi. Uzmite u obzir prehrambene vrijednosti hrane koju konzumiraju sportske aktivnosti (za sportaše preporučene doze na gornjoj granici), a s obzirom na preporučene doze, izaberite najprikladniji dodatak. Antarktičkog krila ulje, na primjer, u jednoj kapsuli sadrži 60 g EPA i od 28 g DHA i naša Omega-3 Plus Elite sadrži dozu od 530 mg EPA -. Na našoj web stranici izbor nosa s omega-3: ovdje ćete uvijek naći ono što vam je potrebno.

Kako uzimati?

Doziranje može varirati ovisno o svrsi. Pružiti osnovne potrebe za metaboličke procese, to je dovoljno za korištenje do 500 mg proizvoda dnevno. Da smanjuju zgrušavanje krvi i prevenciji kardiovaskularnih bolesti doza ne poveća puno. Dnevna doza može se koristiti samo jednom tijekom obroka, a može se podijeliti u više načina. Budite svjesni da je prilikom uzimanja prekomjerne količine omega-3 može razviti štetna reakcija je u obliku poremećaja probavnog trakta, niži krvni tlak, povećana krvarenje. ako imate ove simptome morate prestati uzimati lijek i obratite se liječniku.

Dodatni unos omega-3 je ključ za dobro zdravlje i aktivno dugovječnost. Međutim, prije nego što aplicirate trebali posavjetovati sa stručnjakom.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...